Jasmina Alagič ukázala konečne Sanelovu tváričku: Aha, aký je už veľký!

Jasmina Alagič
Jasmina Alagič
Zdroj: Instagram/jasmina_alagic
2024-01-03 19:00:00 |

Jeden z najsledovanejších párov slovenského šoubiznisu drží identitu svojho syna od jeho narodenia v tajnosti. Ako vyzerá jediná ratolesť Jasminy Alagič a Patrika Vrbovského, tak verejnosť stále netuší. Posledný deň roku 2023 však moderátorka urobila malú výnimku!

Obľúbená moderátorka a úspešný raper so založením rodinky neotáľali a polroka po tom, čo priznali svoj vzťah, oznámili, že sa tešia na spoločné bábätko. Jasmina Alagič a Rytmus veľkou novinou prekvapili počas Štedrého dňa, a to presne pred piatimi rokmi.

Synček Sanel sa vypýtal na svet v júli 2019. Fanúšikovia boli, samozrejme, zvedaví a čakali na moment, kedy sa celebritná dvojica chlapčekom pochváli a ukáže, ako vyzerá. 

Odvtedy už ubehli viac ako štyri roky, no k odhaleniu Sanelovej identity stále neprišlo. Rodičia zverejňujú iba také príspevky, na ktorých ich malému zlatíčko nevidno do tváre. Teraz však Jasmina spravila malú výnimku.

,,Priatelia, z našej rodiny do tej Vašej, nech sa prenesie láska, súdržnosť, uvedomovanie si ozajstných hodnôt, vďaka za možnosť byť tými, kým sme, pretože si veľmi intenzívne uvedomujeme Váš podiel na našom šťastí. A pokojne, nech jedným vánkom Vám tam doletí aj obrovský kus nadhľadu a extrémne jednoduchého humoru, neberme sa tak vážne, viac sa smejme, doprajme si a hlavne si uvedomujme, že nielen tento rok 2023 ale ani zajtrajší deň sa nebude opakovať, a preto žime tu a teraz tak, ako naozaj žiť túžime, v pravde je život najkrajší,” popriala svojim sledovateľom na Instagrame Jasmina. 

Svoje slová zanechala pri štýlovom rodinnom zábere, kde pózuje po boku svojich milovaných chlapcov. A čuduj sa svet, Sanelka, z ktorého je už veľký fešák, vidno spredu!

 


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/jasmina_alagic

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia