Kedy je najšťastnejšia? Slová Lucie Mokráňovej pochopia iba milujúce maminy!

Lucia Mokráňová
Lucia Mokráňová
Zdroj: Instagram/luciamokranova
2024-01-04 19:00:00 |

Koncom mája 2020 sa k celebritným mamičkám pridala aj influencerka Lucia Mokráňová. V ten moment jej život nabral úplne iný smer - prioritou číslo jeden sa zrazu stala dcérka s netradičným menom Tali.

Keď sa povie reality šou Farma a jej účastníci, Lucia Mokráňová by medzi ľuďmi určite patrila k najskloňovajším menám. Príťažlivá kráska si drsné podmienky úspešného markizáckeho programu vyskúšala dokonca dvakrát, a to počas piatej a siedmej série. Vtedy sa jej zrejme ešte ani nesnívalo, aká skvelá mamina z nej raz bude.

Úspešná influencerka našla životné šťastie po boku partnera Martina, pri ktorom ale neraz priznala, že nie všetko v ich vzťahu ide podľa jej predstáv. Ako sama nedávno povedala, v živote sme raz dole, raz hore.

 

,,Nikto nie je výnimka, to mi verte. Krásne fotky nie sú vždy zárukou dokonalého vzťahu, tak sa nenechajte niekedy zmiasť. :) Pracovať na vzťahu je naozaj náročné, o to viac, keď už máte rodinu. Dieťa vám prinesie do vzťahu obrovskú lásku, ale aj starosti, ktoré vám vedia nabúrať harmóniu vášho vzťahu. A vy rodičia sa už musíte starať o váš vzťah vedome. Vedome toho druhého robiť šťastným. Je to niekedy náročné, ale stojí to za to,” vyliala sa z pocitov pár týždňov dozadu Lucka. Dnes však vie, že puto s Martinom stojí na silných základoch, a že hrdinstvom nie je odísť, ale budovať. 

Odmenou je rodina, pričom v blondínkinom  prípade je to spokojnosť jej partnera a trojročnej dcérky. ,,…takto som najšťastnejšia -  keď mám Talinku pod svojou kontrolou, ked ju držím v objatí. Ten pocit istoty pri srdci, keď je so mnou,” napísala blondínka k snímke s dievčatkom, pričom jej slovám dajú za pravdu všetky milujúce maminy.


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/luciamokranova

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia