Veľká mňamka od Ivany Gáborík a jej dcérok: V hlavnej úlohe cuketa!

Ivana Gáborík
Ivana Gáborík
Zdroj: Instagram/iversanns
2024-01-02 11:00:00 |

Ivana Gáborík je nielen krásnou ženou, ale vie sa zvŕtať aj v kuchyni. Jedným z obľúbených jedál jej rodiny je zapečený chlebík s mozzarellou a cuketou. Vyskúšate túto fajnotku aj vy?

Žena do koča aj do voza! Ivana Gáborík patrí k najinšpiratívnejším dámam slovenského šoubiznisu. Popri dvoch malých dcérkach, 3,5-ročnej Belle a 1,5-ročnej Leii, sa stíha venovať i práci. Na jar dokonca spolu s manželom Mariánom súťažili v tanečnej šou Let's Dance.

Kto Ivanku sleduje na Instagrame, vie, že je tiež šikovnou gazdinkou. V kuchyni jej veľmi rady pomáhajú i jej dievčatá, čoho dôkazom je videorecept na vynikajúce zapečené chlebíky s mozzarellou a cuketou, ktoré zvládne naozaj každý. ,,U nás sa potraviny nevyhadzujú a preto vznikol aj tento easy recept za pomoci mojich asistentiek,” napísala k príspevku známa mamička.

Potrebné ingrediencie

- chlieb 

- cibuľa

- cuketa

- mozzarella

- soľ, kurkuma

- kečup

Postup

Na oleji osmažíte cibuľku, potom k nej pridáte nastrúhanú cuketu, soľ, kurkumu a chvíľu podusíte. Zatiaľ si nakrájate chlebík, ktorý potriete kečupom. Následne naň dáte vrstvu podusenej cukety, mozzarellu a nakoniec dáte zapiecť na 10 minút do 200’C vyhriatej rúry. Ivanka odkazuje, že ide o výbornú mňamku, s čím sa pri pohľade na jej video nedá nesúhlasiť.
 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/iversanns

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia