Synček Rytmusa a Jasminy je veľký spevácky talent! Bude pokračovať v tatkových stopách?

Rytmus, Jasmina a ich
Rytmus, Jasmina a ich synček Sanel
Zdroj: Instagram/rytmusking
2024-02-07 19:00:00 |

Aký otec, taký syn? Jeden z najúspešnejších slovenských raperov sa na Instagrame pochválil svojím chlapčekom Sanelom, ktorý má rovnako ako jeho slávny tatko Patrik Vrbovský už odmalička rytmus v krvi.

Patrik Vrbovský, ktorého všetci poznajú najmä pod prezývkou Rytmus, v januári oslávil 47 rokov. Obľúbený raper je na scéne už viac ako dve dekády, pričom posledné roky sa angažuje aj vo filmovom priemysle. Aktuálne hviezdi na plátnach kín v akčnej dráme Vojna policajtov.

Ak by sa Paťo rozhodol hudobnú kariéru zavesiť na klinec, štafetu môže rozno odovzdať svojmu 4,5-ročnému synčekovi Sanelovi. 

Člen formácie Kontrafakt a jeho krásna manželka Jasmina Alagič sa svojím malým pokladom vždy radi popýšia. A niet sa čomu čudovať, malý Sanelko je už v ranom detstve veľký zabávač a aj spevák. Najnovšie Rytmus zverejnil video z auta, kde si spolu s chlapčekom nôtia jeden z jeho hitov. ,,Má to v sebe čávo. Pekný víkend," zhodnotil pyšný otecko.

,,Toto je moc. Vášeň pre hudbu už teraz, ako sa teší na konci mám dosť :) Neskutočný je,” znie jedna z množstva lichôtok na adresu talentovaného Sanelka.


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/rytmusking

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia