Mária Čírová SPIEVA s rodinou: TÚTO nádheru musíte vidieť!

Mária Čírovvá
Mária Čírovvá
Zdroj: Instagram/mariacirova
2023-12-14 19:00:00 |

Už sa stalo akousi tradíciou, že slovenská speváčka Mária Čírová poteší na Mikuláša sledovateľov pesničkou, ktorú im prinesie so svojou rodinou. Tá tohtoročná je opäť raz spojením nádherných hlasov, hudobných nástrojov a najmä nefalšovanej lásky. 

Veríme, že i vás 6. decembra čakalo čarovné ráno, a že ste si v okne našli nejakú tú sladkú dobrotu od Mikuláša. Fanúšikovia Márie Čírovej, ktorí ju sledujú na Instagrame, sa však potešili aj inému darčeku, a to nádhernej piesni v podaní jednej z najkrajších rodiniek slovenského šoubiznisu.

Mama speváčka, otec muzikant. Pri takomto spojení sa dom Márie a Mariána musí neustále ozývať hudbou. Talent nepochybne zdedili aj ich tri ratolesti - najstarší synček Hugo (14), dcérka Zoe (11) a najmladšie zlatíčko Ruben (3).

Keď všetci piati spoja sily, vznikne z toho jedinečné hudobné kombo, ktoré nič neprekoná. Kachútovci zaželali malým i veľkým krásneho Mikuláša a pripojili jedno dokonalé video s mikulášskou pesničkou. Ak by ste si chceli spievať s nimi, pod videom nájdete aj slová. Bravó!

 


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/mariacirova

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia