Sladká súťaž: Napečte si skvelé vianočné ceny!

Sladká súťaž: Napečte si
Ilustračné foto
Zdroj: christmasstockimages.com
2014-12-08 17:53:37 |

Napečte na Vianoce s deťmi, odfoťte a vyhrajte super darčeky! Maminy, máme tu pre vás sladkú vianočnú súťaž.

Pošlite nám fotku vianočného pečiva, ktoré ste piekli s ratolesťou a možno práve vás čakajú pekné ceny!

Pravidlá súťaže sú veľmi jednoduché. Od tejto chvíle až do nedele 14. decembra do 15:00 nám na mailovú adresu vianocnasutaz@spuntik.sk pošlite fotku alebo fotky (maximálne 3), na ktorej bude niektorá z vianočných dobrôt, ktoré ste pripravili na sviatky – napríklad medovníčky, medvedie labky, úliky, vanilkové rožky, prípadne slané pečivo a podobne. Potešia nás aj zábery, na ktorých uvidíme ako s malým pomocníkom či pomocníkmi spolu pečiete. Podeľte sa s nami o ich vek a prezraďte, či ich to bavilo alebo nie.

 

 

Ku každému výtvoru poprosíme pripojiť aj recept, v ktorom je potrebné uviesť ingrediencie a postup. Možno práve vaše medovníčky či vianočná štóla budú inšpiráciou pre iné maminy. Nie je dôležité, aby boli koláčiky alebo keksíky dokonalé, dôležité je, že ste ich robili s láskou a pre úsmev na perách vašich ratolestí.

 

 

Každému receptu bude venovaný samostatný článok, doprajte si tak pocit renomovanej cukrárky či profesionálnej food blogerky!

Fotky aj s receptami zverejníme v pondelok 15. decembra  popoludní a víťazky troch cien určia čitatelia „lajkovaním“ článku  do 22 decembra do 18:00. Tri recepty s najvyšším počtom získaných likov odmeníme cenami - môžte sa tešiť na knihy o mamičkách a pre mamičky, ako aj na detské cédečká. Mená výherkýň budú známe nanjneskôr do 28. decembra.

 

1. miesto - balíček kníh a CD v hodnote 58,24 eura

2. a 3. miesto - balíček kníh a CD, každý v hodnote 46,64 eura

 

Všetky informácie o súťaži nájdete v Podmienkach súťaže.

Fotogaléria


Foto: wikimedia commons.com, flickr.com
Zdroj: az

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia