Vstúpte do Zimnej krajiny fantázie alebo do večerníčka

Vstúpte do Zimnej krajiny2014-11-21 17:18:32 |

Bratislavčania, rozmýšľate, čo s deťmi cez víkend? Môžete sa vybrať do centra a zavítať do Zimnej krajiny fantázie v kaviarni TUTO, zobrať ratolesti do cirkusu alebo na výstavu.

Kým v lete nie je s hľadaním zábavy pre deti ani najmenší problém, keď sa dni začnú ochladzovať a skracovať, vonku sa nedá byť tak dlho. Netreba však vešať hlavu. Tí, ktorí bývate alebo sa chystáte na návštevu do Bratislavy, nemusíte s ratolesťami tráviť čas iba v nákupných centrách. 

Ak si chcete posedieť s priateľmi pri kávičke, vyskúšajte nedávno otvorenú kaviareň TUTO v centre mesta na Nám. SNP, v ktorej nájdete veľký detský kútik. Práve od tejto soboty začne napĺňať svoju ambíciu fungovať ako malé kultúrne centrum pre deti a každý mesiac sa zmení na iný svet rozvíjajúci detskú kreativitu a zručnosti. V Zimnej krajine fantázie, ktorú sprístupnia ako prvú, si ratolesti vyskúšajú ako sa býva v iglu, na tvorivých dielničkách budú spolu s rodičmi vyrábať snehuliakov z recyklovaných materiálov, môžu si pozrieť zimné rozprávky a čakajú na ne tiež zábavné súťaže a prekvapenia.

Ak nemáte chuť sedieť v kaviarni, vyberte sa do cirkusu. V Ružinove máte šancu ešte do nedele navštíviť cirkus Aleš a do Petržalky aktuálne zavítal maďarský cirkus Eötvös. Otvorené sú už tiež Staromestské vianočné trhy, na ktorých spolu s deťmi nasajete tú správnu sviatočnú atmosféru a v Bibiane - medzinárodnom dome umenia pre deti pokračuje veľká výstava k 50. výročiu slovenskej animovanej tvorby Filmová stopa rozprávok, ktorá netradične predstavuje výber z pokladnice pôvodných animovaných rozprávok a večerníčkov. Deti vstupujú do príbehov a spoluvytvárajú ich.

Fotogaléria


Zdroj: az

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia