Radšej psa ako dieťa? Možno si to rozmyslíte...

Radšej psa ako dieťa?
Ilustračné foto
Zdroj: foto: wavebreakmedia
2018-10-05 14:30:17 |

Patríte aj vy k párom, ktoré netúžia po potomstve a plánujete si zaobstarať radšej psíka alebo ste rodičia, ktorí sú presvedčení, že ich deti robia najväčší neporiadok?

Nielen malé deti, ale aj zvieracie mláďatá dokážu za sebou zanechať riadnu paseku. Ak si však stále myslíte, že taký štvornohý miláčik by určite nemohol urobiť až taký neporiadok ako deti, ste na omyle. Svoje o tom vie 36-ročný John Pennington, ktorý sa na vlastné oči presvedčil, čo dokáže vyviesť 10-týždňové šteňa za tri hodiny...

Namiesto toho, aby si malý americký buldog Hulk oddýchol, keď jeho pán musel na pár hodín do práce, v ktorejv taxíku rozváža zvieracích miláčikov, rozhodol sa prekvapiť ho a vymaľovať kuchyňu. Problém je akurát v tom, že zvieracie a ľudské predstavy o maľovaní sú predsa len odlišné :))

Keď John prišiel domov, nestačil sa čudovať. Šteňaťu sa podarilo dostať von z klietky a otvorilo bielu maliarsku farbu. V tej sa celé vyváľalo a začalo sa systematicky prechádzať po celej kuchyni. Tzv. labkový vzor kombinovaný s veľkými fľakmi mal John nielen na dlážke, ale aj na kuchynskej linke, na sporáku a farba sa dostala i za chladničku. Zo sporáka si okrem toho urobil ešte aj toaletu. Toľká práca chlpáča unavila a keď sa John vrátil, spokojne si vyspával.

Prvé zdesenie a hnev vystriedal po chvíľke smiech, lebo Hulk z Johnovho výrazu a hlasu veľmi rýchlo pochopil, že jeho dielo sa nestretlo u majiteľa s veľkým nadšením. „Keď tam tak stál krútiac chvostom a pozeral na mňa psími očami, nedalo sa naňho dlho hnevať,“ hovorí John.

 „Jasné, že som bol šokovaný. Bol som naozaj naštvaný, ale zároveň mi to bolo smiešne. Len som si pomyslel: ´Bože, skutočne to urobil?´ Netuším, ako sa mu podarilo dostať zo zamknutej klietky von a ako potom otvoril novú farbu. Asi nejako zubami. Nikdy by som neveril, že všetky tieto veci sa môžu stať naraz,“ opisuje svoje pocity.

Nakoniec našťastie všetko dobre dopadlo. Srsť a koža šteňaťa po niekoľkých kúpeľoch v oleji z čajovníka a v jemných šampónoch vyzerala ako tak k svetu. Vyčistenie vymaľovanej kuchyne trvalo o niečo dlhšie – John sa s tým mordoval sedem hodín.

Tak čo poviete, naozaj je to so zvieratkami jednoduchšie ako s deťmi?

Prečítajte si tiež:

Bábätko a domáce zviera: Čoho sa vyvarovať?

10 dôvodov, prečo dieťaťu dovoliť domáce zviera

Fotogaléria


Foto: wavebreakmedia
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia