Mám štyri! Rozkošný George oslavuje dnes narodeniny

Mám štyri! Rozkošný George
Ilustračné foto
2017-07-22 09:49:18 |

Kate s Williamom zverejnili už tradične pri príležitosti Georgových narodenín jeho novú oficiálnu snímku. Vznikla koncom júna v Kensingtonskom paláci.

Georgova narodeninová oslava sa koná deň po návrate rodinky z týždňovej cesty po Poľsku a Nemecku. Slávnosti už tradične prechádza nová fotka. Tento raz nie je autorkou samotná vojvodkyňa, ale kráľovský fotograf Chris Jackson. Pre malého Gerorga, ktorý sa len včera vrátil s rodičmi z oficiálnej cesty, je dnešok jedným z prvých ponaučení, ako to chodí v kráľovskej rodine. Prvoradé sú kráľovské povinnosti, až potom oddych. Čaká ho prijímanie gratulácií a mnoho návštev. Nuž, to je osud budúceho kráľa...

Nová snímka zachytáva meniacu sa tvár Georga aj s medzierkami medzi mliečnymi zubami. V porovnaní s predchádzajúcom fotkou, ktorá vznikla pri príležitosti tretích narodenín, je vidno, ako veľmi podrástol. Jeho úsmev podľa mnohých pripomína otca, princa Williama v jeho veku. Minuloročné narodeninové snímky boli ešte hravé a vznikli vo vidieckom sídle rodiny Anmer Hall. Autorom bol fotograf Matt Porteous. 

Košeľa a plachý úsmev s náznakom drzosti - poznávacie znamenie mladého princa.

Je viac ako isté, že ak by ste chceli v Británii v týchto dňoch zohnať prúžkovanú košeľu, ktorú mal George pri fotení na sebe, snažili by ste sa zbytočne. Určite je už vypredaná. Tak ako všetko, v čom sa objaví na verejnosti.

Fotograf Chris Jackson, ktorý je manželom osobnej asistentky vojvodkyne Kate, bol z fotenie Georga podľa vlastných slov „nadšený a poctený“. I keď v úvode cesty do Poľska a Nemecka si všímali médiá Georgovu plachosť a nie práve najlepšiu náladu, podľa Jacksona je to veľmi šťastné dieťa, ktoré nepokazí žiadnu zábavu. Svedčia o tom aj zábery z včerajšieho odletu rodiny z Nemecka súkromným vrtuľníkom, keď bol George uvoľnený. 

(Keď mal v pondelok yvstúpiť v Poľsku z vrtuľníka, zdráhal sa.)

 

(Pri odlete z Nemecka už mu v očiach opäť hralo šibalstvo)

Hovorí sa, že Kate je na deti prísna a čo sa týka ratolestí, je nekompromisná aj pri svojich zamestnancoch. Vyžaduje 100-percentne odvedenú prácu a všetko musí byť tip-top.

Štvrté narodeniny sú významným medzníkom v živote malého princiatka.  Po prázdninách opúšťa škôlku neďaleko vidieckeho sídla rodiny v Anmer Hall a začne navštevovať školu v Londýne. Tam sa zoznámi s umením, začne sa učiť po francúzsky, čaká ho veľa športových aktivít a podobne.

Prečítajte si tiež:

George udáva módne trendy, maminy jeho štýl milujú

Huncútstva Georga a Charlotte na narodeninách princeznej Alžbety II.

 

 

 

Fotogaléria


Foto: sita.sk/AP
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia