4 mobilné aplikácie nie len pre rodičov

4 mobilné aplikácie nie
Ilustračné foto
Zdroj: thinkstock.com
2017-04-29 00:47:33 |

V dnešnej dobe si už málokto dokáže predstaviť život bez smartfónu. Prinášame zoznam štyroch aplikácií, ktoré by mal obsahovať mobil každého rodiča.

Množstvo aplikácií, ktoré sú v ponuke, sa niekedy zdá byť bezhraničné, no veľa z nich dokáže uľahčiť či spríjemniť dennodenné aktivity. Často sú zdrojom informácií a rád, ktoré by sme inak museli pracne dohľadávať. Rodičia malých detí nie sú v tomto prípade žiadnou výnimkou a veríme, že vybrané aplikácie im pomôžu.

Happy Baby

Táto aplikácia je vašim denníkom počas tehotenstva aj po pôrode. Má dve nastavenia, kde si môže budúca mamička kontrolovať váhu, plánovať návštevy u doktora alebo zapisovať otázky, ktoré sa chce spýtať gynekológa. Takisto vám pomôže lepšie určiť dátum pôrodu a poskytuje bližšie informácie k jednotlivým štádiám vývoja ešte nenarodeného bábätka. V druhom nastavení, teda po pôrode, možno načasovať čas dojčenia, spánku či výmeny plienky. Aplikácia je dostupná pre Android, iOS a Windows Phone a je zadarmo.

Viac informácií nájdete tu.

 

Baby Monitor & Alarm       

Jedna z najpopulárnejších aplikácií pre rodičov. Funguje ako elektronická pestúnka. Stačí nechať telefón so zapnutou aplikáciou v detskej izbe. Prostredníctvom nastaveného nahrávania možno kontrolovať, čo sa v detskej izbe počas vašej neprítomnosti deje. Do aplikácie je možné nahrať váš hlas, obľúbenú uspávanku a iné upokojujúce melódie, ktoré sa aktivujú, keď sa dieťa zobudí. Aplikácia možno kúpiť appStore a Google Play a stojí 3 eurá. Viac informácií nájdete tu.

 

ShopAlike

Každý, kto má dieťa dobre vie, že najdrahšou položkou je vždy čas a jedna z časovo najnáročnejších aktivít je nakupovanie. A to najmä, pokiaľ máme malé dieťa. ShopAlike je obchodným agregátorom stoviek obchodov, ponúkajúcich produkty pre bábätká aj staršie deti, vďaka čomu možno nakupovať rýchlo a efektívne. V sekcii pre deti nájdete širokú ponuku oblečenia, kozmetiky a hračiek v rámci jednoduchého nákupného systému. Vďaka filtrovanému vyhľadávaniu môžete porovnávať produkty podľa ich vzhľadu, veľkosti či ceny aj počas prechádzky s vaším dieťaťom. Aplikácia je dostupná na iPhone aj Android a je zadarmo.

Viac informácií nájdete tu.

 

Today’s Parent

S aplikáciou Today’s Parent možno na základe veku dieťaťa, ktorý do aplikácie zadáte, vygenerovať vlastný feed so zaujímavými odporúčaniami k výchove či stravovaniu. S aplikáciou môžete zaznamenávať informácie o viacerých deťoch naraz. Obsahuje digitálny fotoalbum, kde môžete vkladať fotografie a videá vašich detí, môžete si zaznamenávať časy dojčenia či spánok. V aplikácií dokonca nájdete generátor mien, ako aj videá s kuchárskymi receptami a návodmi na starostlivosť o dieťa.

Viac informácií nájdete tu.

Mohlo by vás tiež zaujať:

8 pravidiel, ktoré by deti mali dodržiavať pri používaní internetu

Toto video ukážte svojim tabletovým maniakom

 

 

 


Foto: thinkstock.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia