Všimnite si ten rozdiel: Pred a po príchode detí na svet

Všimnite si ten rozdiel:
Ilustračné foto
Zdroj: thinkstock.com
2017-01-31 00:26:02 |

Povzdychli ste si aj vy neraz, aké to bolo bez detí pohodlné? Zostali ste v posteli aj celé predpoludnie, starali ste sa o seba, chodili s priateľmi von. Zrazu je všetko iné. Menili by ste?

Je to tak neskutočne pravdivé... Stať sa mamou znamená naložiť si na plecia omnoho viac starostí, práce, povinností, prísť o čas na seba, svoje koníčky či stretnutia s priateľmi. Napriek tomu by asi ani jedna z nás nemenila, i keď niekedy celú noc nespíme, lebo znižujeme ratolesti horúčku alebo tlmíme silný kašeľ, prebaľujeme, kŕmime, utišujeme.


10 vecí, ktoré vám mama nikdy nepovedala


Úprimne, občas možno ticho závidíme bezdetným kamarátkam, ktoré riešia obchodné centrá, fitká, dovolenky či posedenia, no sú to skôr také chvíľkové stavy, ktoré každú mamu veľmi rýchlo opustia. Stačí, že sa na nás dieťa pozrie, objíme, dá uslintanú pusu alebo sa len tak pritúli a sme stratené.

Nič na svete sa nevyrovná tomu pocitu, keď vidíme kus z nás žiť ďalej v niekom inom. Veru, je to tak, materstvo je únavné, ale krajší pocit, ako pozerať sa na svoje dieťa, neexistuje...

Odporúčame vám tiež:

Desať vecí, ktoré by mala vedieť každá mama

Hit internetu: Mama štvorčiat sa pred deťmi ukryla v šatníku

 


Foto: thinkstock.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia