VYFORMUJTE si pred letom svoje BRUŠKO: Tieto jednoduché cviky zvládne s Ivanou Gáborík naozaj každý!

Ivana Gáborík
Ivana Gáborík
Zdroj: Instagram/iversanns
2024-04-28 15:00:00 |

Počasie nám dávno naznačuje, že letné oblečenie je už aktuálne aj v týchto dňoch. Ak chcete zapracovať na svojich krivkách, je najvyšší čas začať. Skúste to s tanečnicou a influencerkou Ivanou Gáborík.

Ivana Gáborík, ktorú pred rokmi preslávila tanečná šou Let's Dance, vychováva spolu s manželom Mariánom dve malé dcérky. Známa kráska vyzerala po oboch pôrodoch, ako by ani nebola tehotná. Kilá išli dole rýchlosťou blesku a Ivanka sa pýši skutočne dychberúcou postavou.

 

Na svojich štíhlych krivkách pracuje známa mamina vždy, keď môže. Najnovšie sa dokonca spojila s trénerkou Erikou Depetris, s ktorou prinášajú na Instagram spoločné tréningové videá. V nich sa dievčatá vždy zameriavajú na jednu časť tela a v rýchlosti ukazujú cviky na schudnutie a spevnenie jednotlivého svalstva.

V dvoch videách sú obsiahnuté jednoduché cviky na brucho, ktoré je u väčšiny ľudí najproblematickejšou partiou. Každý znázornený cvik vykonávajte 30 sekúnd a po ich uplynutí plynuje prejdite na ďalší. Nejde o žiadnu komplikovanú zostavu, stačí vám k nej iba pohodlná karimatka.

,, Kľudne si cviky spíšte z oboch častí na papier, nastavte timer na 30-sekundové intervaly a ide sa,” odporúča Erika. 


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/eridepetris, iversanns

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia