Hit internetu: Mama štvorčiat sa pred deťmi ukryla v šatníku

Hit internetu: Mama štvorčiat
Ilustračné foto
2017-01-13 00:35:42 |

Ak aj vy máte neustále v pätách svojho drobca a občas vás prepadne túžba byť na chvíľu sama, toto video vám rozhodne zlepší náladu. Nie ste v tom totiž samy!

Ashley Gardner sa so svojím manželom Tysonom osem rokov zúfalo pokúšali otehotnieť. Situáciu zhoršoval fakt, že Ashley trpí endometriózou, ochorením maternice, ktoré sa lieči hormonálnou liečbou.

Pri dlhoročných pokusoch otehotnieť a nekonečných vyšetreniach sympatickí manželia nestrácali nádej a verili v zázrak. Ten sa napokon naozaj stal. Keď v roku 2014 Ashley po umelom oplodnení konečne otehotnela, čakalo ich ďalšie prekvapenie: Ashley nosila pod srdcom dva páry identických dvojčiat. Štvorčatá! Radosť vystriedal strach o bábätká a hoci doktori odporúčali rodičom tzv. redukciu plodov, Ashley sa rozhodla vynosiť všetky svoje deti.

Po vysoko rizikovom tehotenstve porodila štyri zdravé deti. Dnes majú dievčatká Indie, Esme, Scarlett a Evangeline už dva roky a svojim milujúcim rodičom dávajú poriadne zabrať. Ashley zachytáva život štvorčiat na video. Nedávno sa jej však podaril kúsok, ktorým pobavila celý svet. Pred svojimi dievčatami sa so sladkosťou ukryla v šatníku. Aj tam však dievčatá svoju mamu medvedicu vystopovali!

„Mama potrebuje nejakú sladkosť, aby zvládla zvyšok noci, tak som sa ukryla vo vlastnom šatníku. Je to zlé?“ spytuje si svedomie Ashley a po chvíli dodáva: „Chcú všetko, čo máte vy!“... Následne Ashley podstrčí kameru pod dvere, kde zvedavo nakúka jedno z detí. „Vidíte? Nezbavíte sa ich!“

Roztomilé video pobavilo všetky mamičky a hoci sa na videu môže zdať, že Ashley potrebuje od svojich štvorčiat poriadne dlhú dovolenku, opak je pravdou. Ako sama hovorí, každý deň ďakuje Bohu, že im bol dopriatí taký obrovský dar. „Naše štyri dievčatá sú skutočný dar a ja som zaň neuveriteľne vďačná.“

Mohlo by vás tiež zaujať:

Veselý chaos: Ako pripraviť štyri deti do postele

Dvadsať fascinujúcich faktov o dvojčatách

 

 


Foto: YouTube.com
Zdroj: st

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia