Brad Pitt sa podľa Angeliny ako otec nevyznamenal

Brad Pitt sa podľa
Ilustračné foto
2016-09-23 00:30:53 |

Správa o konci manželstva najkrajšieho hollywoodskeho páru Angeliny Jolie a Brada Pitta prekvapila mnohých. Šokujúci je však aj dôvod – Bradovo správanie sa k deťom!

Zvládať výchovu šiestich detí, z ktorých tri sú adoptované, určite nie je jednoduché. Nečudo, že rodičom, aj takým slávnym ako sú Angelina a Brad, občas „rupnú“ nervy. Zdá sa však, že u Brada to bolo častejšie a išlo o vážnejšie pochybenia, lebo už ho vyšetrujú losangelské úrady. Podľa informácií, ktoré prenikli na verejnosť, deti nielenže slovne urážal,  ale došlo aj na fyzické tresty! Práve zlé zaobchádzanie s deťmi má byť dôvodom žiadosti o rozvod, ktorú Angelina podala. Ako uviedla, už nezvláda Bradovo časté pitie alkoholu, užívanie marihuany a to, že nevie ovládať svoj hnev.

Poslednou kvapkou v spolužití navonok ukážkového páru bol incident, ktorý sa stal minulý týždeň v stredu v súkromnom lietadle. Na palube sa nachádzala celá rodina a Brad sa mal opiť. Hádať sa začali už počas letu a Brad nielen kričal, ale aj mal na deti stiahnuť ruku. Pokračovalo to aj po pristátí lietadla okolo 20.00 a podľa svedkov išlo o „divokú scénku“.  Brad sa vraj dokonca v afekte snažil opustiť priestor pri lietadle v jednom z  nákladných áut s palivom.  Úradom ohlásil incident anonymný svedok.

(Francúzska herečka Marion Cottilard, s ktorou má Brad intímne scény vo vojnovom filme Päť sekúnd ticha, popiera, že by spolu niečo mali i keď aj toto mnohí považujú za dôvod Agelininej žiadosti o rozvod.)

Podľa niektorých zdrojov incident vyvolala Angelina, ktorá sa na druhý deň s Bradom rozišla a o pár dní na to aj podala žiadosť o rozvod. Brad je zo situácie, ktorá vznikla, veľmi nešťastný a hnevá sa, že je vykreslovaný v tom najhoršom svetle, čo podľa neho vôbec nie je pravda. „Celú záležitosť berie veľmi vážne a tvrdí, že k žiadnemu násiliu neprišlo,“ hovorí človek z Bradovho blízkeho okolia.

Angelina chce, aby bolo všetkých šesť detí zverených do výchovy jej, no Brad je rozhodnutý o ne tiež bojovať. Ako sa vyjadril, najdôležitejšie je to, aby ony boli do čo najvyššej miery všetkých nepríjemností, ktoré teraz budú okolo rodičov vznikať, uchránené.

Prečítajte si tiež:

Sedem varovných signálov, že v manželstve máte problém

Ako poznačí deti rozvod rodičov?

 

 


 

Fotogaléria


Foto: sita.sk/AP
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia