To, čo vidíte na videu, vraj naozaj nie je bábika!

To, čo vidíte na
Ilustračné foto
Zdroj: youtube.com
2016-06-03 13:25:10 |

Takéto niečo sa len tak nevidí. Muž oblečený v ženskom sárí tancuje s novorodencom a pohadzuje si ho ako handrovú bábiku. Je to pravdepodobne rituálny krst bábätka.

Len pre silné žalúdky! Odkiaľ presne toto video vo veľmi slabej kvalite pochádza, nikto nevie. Na Facebook ho zavesila indická ateistická skupina kritizujúca náboženský fanatizmus. Kým muž oblečený ako žena počas obradu predvádza s bezbranným bábätkom šialené tance, pri ktorých s ním kadejako trasie, dav ľudí sedí okolo, vyjadruje radosť a tlieska do rytmu. I keď je rituál popisovaný ako náboženský, nie je to potvrdené.

Takéto životu nebezpečné rituály, pri ktorých dieťa môže utrpieť život ohrozujúce zranenia alebo aj na mieste zomrieť, boli typické pre stredovek. Zo škandalózneho videa, ktoré sa dostalo na internet, je zrejmé, že v niektorých kútoch sveta sa podobné strašné obrady dejú dodnes. Pre súdneho človeka je až ťažké dopozerať ho do konca.

Pre zlú kvalitu videa nie je možné so 100-percentou istotou tvrdiť, že naozaj ide o živé bábätko. Skeptici sú presvedčení, že video je podvrhom a muž tancuje s bábikou. Vnímajú to skôr ako útok na náboženstvo.

Mohlo by vás tiež zaujať:

Pri tomto pohľade sa vám zastaví srdce

Šokujúce video ukazuje, aké sú deti naivné


Foto: youtube.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia