Pri tomto pohľade sa vám zastaví srdce

Pri tomto pohľade sa
Ilustračné foto
Zdroj: youtube.com
2016-01-21 13:30:51 |

Pri štvorročnom dievčatku, ktoré sa samo motalo po ulici, stáli snáď všetci anjeli strážni. Šokujúce video ukazuje, ako sa potklo, padlo, prešlo ho auto a ono sa opäť postavilo...

Malá Jyoti Choudhary sa pred pár dňami sama prechádzala stredom vozovky neďaleko jej domu v indickom hlavnom meste New Delhi (Naí Dillí). Zdá sa, že v tejto oblasti to nie je až taký výnimočný obrázok, lebo motajúcemu sa dieťaťu v strede vozovky nevenuje nikto takmer žiadnu pozornosť.

Šokujúce video CCTV ukazuje, ako sa dievčatko v jednom momente potklo a roztiahlo sa na asfalte dole tvárou. V tej chvíli prichádza auto, ktoré dieťa vôbec nezaregistrovalo. Prešlo presne tým miestom, kde Jyoti leží... Najprv sa zdá, že je po nej, lebo sa ani nepohla, no keď sa k nej blížili vystrašení ľudia, zrazu vstala ako keby sa nič nestalo!

„Videl som, ako auto prešlo po tej malej, tak som tam hneď bežal, no keď som sa k nej prišiel, už bola hore a normálne išla,“ opisuje Raj Singh, ktorý scénu videl z neďalekej kancelárie. Dievčatko bolo podľa neho vydesené a plakalo, ale o niekoľko minút už bolo v poriadku. „Skontroloval som ju, či nemá nejaké zranenia, ale zdalo sa, že sa jej naozaj nestalo vôbec nič. Je to zázrak, že to takto dopadlo,“ dodal 40-ročný muž, ktorý si myslí, že vodič auta ani nepostrehol, čo urobil.

Pýtate sa, kde boli rodičia dievčatka? Mama Meenu kŕmila doma Jyotinu 18-mesačnú sestričku Sunny, keď nezbedníčka utiekla von a otec Venod bol ako každý deň v práci. Vozí ľudí na rikši. „Nikdy by som si neodpustila, keby sa malej niečo stalo. Cítim sa naozaj požehnaná, keď mi ju po takomto incidente doviedli susedia celú a zdravú a videla som ju v bezpečí domova. Mohlo to dopadnúť oveľa horšie. Je to zázrak,“ povedala mama.

„Mala som strach, ale ani som sa nepohla,“ opísala svoje pocity malá Jyoti.

O tom, že rodičia si s ňou ešte užijú svoje, netreba pochybovať. Jej 45-ročná učiteľka zo škôlky Meenakshi hovorí, že dievčatko je veľmi dobrodružné a vždy je problém udržať ho v pokoji. „Nie som vôbec prekvapená, že sa vybrala bez maminho dovolenia von a prechádzala sa po  ceste,“ poznamenala.

 

Prečítajte si:

Zázrak medicíny: Lekári vrátili batoľaťu odtrhnutú hlavu

 

Fotogaléria


Foto: youtube.com
Zdroj: dailymail.co.uk, az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia