Princ William je vďaka deťom emotívnejší

Princ William je vďaka
Ilustračné foto
Zdroj: royal.gov.com
2016-01-04 14:00:33 |

Deti majú veľkú moc. Po tom, ako sa staneme rodičmi, zmenia sa naše priority. Svoje o tom vie aj princ William, ktorý je dvojnásobným otcom. Čo o sebe prezradil?

Britský princ William sa v televíznom rozhovore zveril, že otcovstvo z neho urobilo emotívnejšieho človeka,  ktorý oveľa ľahšie prejavuje svoje pocity.  Tridsaťtriročný princ je otcom dvoch detí, dvojročného princa Georga a princeznej Charlotte, ktorá sa narodila vlani v máji. Teraz si je  oveľa viac vedomý toho, "aký vzácny život je", citovala ho tlačová agentúra AP.

V rozhovore princ povedal, že si nikdy nerobil z ničoho ťažkú hlavu, ale teraz oveľa viac vníma udalosti vo svete a rozmýšľa nad tým, "že by nemusel vidieť, ako jeho deti vyrastajú".

Aj keď niektoré médiá špekulujú, že princ sa viac venuje oficiálnym povinnostiam a vo voľnom čase radšej sleduje športové zápasy ako by sa venoval deťom a starostlivosť o potomstvo zostáva najmä na pleciach Kate, občasné vyjadrenia a fotky spokojne pôsobiacej rodinky hovoria niečo iné. Veď kto by sa netešil z dvoch krásnych a zdravých detí? 

Fotogaléria


Foto: royal.gov.com
Zdroj: TASR, az

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia