Švédska princezná sa premenila na snehovú kráľovnú

Švédska princezná sa premenila
Ilustračné foto
Zdroj: kungahuset.se
2015-02-25 02:30:51 |

Princezná Estelle sa pri príležitosti tretích narodenín premenila na snehovú kráľovnú a pyšná rodina sa pochválila fotkami, na ktorých brázdi švédske zjazdovky.

Roztomilá budúca švédska panovníčka, princezná Estelle, sa stala hviezdou fotenie pri príležitosti jej pondelňajších tretích narodenín. Dievčatko, ktorej rodičmi sú korunná princezná Viktória a princ Daniel, sa správala presne tak, ako sa na urodzenú osobu s titulom vojvodkyne patrí. Ako je u urodzených rodín zvykom, fotky princeznej zverejnili na svojej oficiálnej stránke, nech sa môže aj pospolitý ľud pokochať.

Pri hre v snehu pohodlne oblečená v bielom kožúšku a rozkošnej čapici s brmbolcom sa po celý čas Estelle usmievala.

V ďalšej sérii fotiek, s ktorou sa rodičia obľúbenej princeznej pochválili, predvádza Estelle svoje lyžiarske schopnosti vo fialovej kombinéze. Ako správna dáma zachovala dekórum aj pri páde.

Prítomnosť fotografov nerobí malej vojvodkyni, ktorú celé Švédsko miluje, žiadne problémy. Rodičia ju postupne učia zvykať si na to, že bude vždy v centre pozornosti.

O priazeň fanúšikov bojuje Estelle so svojou sesternicou Leonorou, ktorá oslávila prvé narodeniny 20. februára a pri tejto príležitosti sa jej fotka objavila tiež na oficiálnej stránke rodiny. K záberom, na ktorých sa uvoľnene usmieva v pekných ružových šatočkách, jej rodičia princezná Madeleine a otec, bankár Chris O’Neill pripísali: „Leonora, naše malé slniečko, oslavuje dnes prvé narodeniny.“

Aby toho nebolo málo, onedlho pribudne k dvom princeznám ďalšie urodzené bábätko, ktoré nosí Madeleine pod srdcom. Rodiť by mala v júni.

Zatiaľ to medzi Estelle a Leonorou na konkurenciu nevyzerá....

Fotogaléria


Foto: Kungahuset.se
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia