Protokol – neprotokol, mama je mama

Protokol – neprotokol, mama
Connor sa vrhol do náručia milovanej mamy
Zdroj: dailymail.co.uk
2014-09-20 00:01:25 |

Rozkošný a dojímavý moment prerušil oficiálnu ceremóniu po návrate vojakov z deväťmesačnej služby v Afganistane, keď sa trojročný drobec vrhol do náručia svojej mamy vojačky.

Byť dieťaťom vojakov nie je ľahké. Trojročný Connor Waldvogel by o tom vedel rozprávať svoje. Keď nie je na misii tatino, službu vlasti si plní jeho milovaná mama. Teraz sa konečne po dlhých  mesiacoch celá rodina stretla a drobec už nedokázal vydržať pár minút navyše pri oficiálnych ceremóniách, než bude môcť vystískať tú najmilovanejšiu osobu na svete. Citlivejšie povahy by si mali pred pozretím krátkeho videa, na ktorom je tento nádherný moment zachytený, pre istotu zobrať vreckovky na utieranie sĺz.

 

Connorov prejav lásky bol tým najemotívnejším momentom,  o ktorom vojaci poslušne nastúpení po príchode z Afganistanu v zástupe, snívali deväť mesiacov. Všetci už len čakali, než skončia povinné ceremónie a oni budú môcť objať najbližších, ktorých taký dlhý čas nevideli. Aj keď by sa k nim najradšej rozbehli, disciplinovane čakali, než skončia všetky oficiality.

Malému Connorovi, ktorý medzi vojakmi zbadal svoju mamičku Kathrynu, ktorá je členkou Národnej gardy, bol v tej chvíli protokol ukradnutý a vyštartoval k nej raketovou rýchlosťou.  Rad uniformovaných dôstojníkov sa pri tomto obrázku zúfalo snažil udržať vojenský postoj a vážne tváre, no ani im sa úplne nepodarilo dojatie, slzy či úsmevy potlačiť. Najviac, samozrejme, žiarila Kathryn.

„Túžila som ho držať v náručí, to bola jediná myšlienka, ktorú som v tej chvíli mala. Moje srdce sa jednoducho roztápalo,“ uviedla pre USA Today. Pre malého Connora bol tento deň o to krajší, že po 18 mesiacoch si mohol užívať lásku obidvoch rodičov. Jeho otec Adam sa vrátil z misie v Afganistane v decembri, kedy na ňu nastúpila zase mama. V najbližšej budúcnosti budú všetci spolu, aby si mohli vynahradiť stratený čas. 

Fotogaléria


Foto: dailymail.co.uk, youtube.com
Zdroj: dailymail.co.uk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia