Batoľa sa zaseklo vo vedre na mop

Batoľa sa zaseklo vo
Ilustračné foto
Zdroj: Daily Mail,
2014-07-15 12:01:12 |

Na prvý pohľad neuveriteľné, no naozaj sa to stalo! Šestnásťmesačné batoľa museli hasiči vyslobodzovať z kovového vedra na mop, v ktorom sa zaseklo.

Predstavte si, že potrebujete poumývať dlážku a váš drobec sa len tak „tmolí“ okolo. Asi nikoho by nenapadlo, že jednoduchá domáca práca skončí vyslobodzovacou akciou...

Deti dokážu naozaj nedokázateľné. Malej Minnie Snodgrass z Doncasteru v Južnom Yorkshire sa nejako podarilo dostať do kovového vedra na mop a zakliesnila sa v ňom. Mama Gemma sa márne snažila vyslobodiť ju. Nepodarilo sa to ani personálu v nemocnici, kam ju po neúspešných pokusoch vytiahnuť ju z neho, odviezla. Našťastie, dieťa nemalo s novým veľmi tesným domovom žiadny problém a spokojne si v ňom hovelo až do príchodu hasičov. Muži trénovaní na tie najťažšie záchranné akcie nemajú takýto zážitok každý deň.

„Keby sme tu neboli, kto by zachraňoval deti z vedierok na mop?“ opísal s úsmevom jedinečnú záchrannú akciu hovorca yorkshirského hasičského záchranného zboru. Hasiči vedro jednoducho rozrezali a malú nešťastnicu dostali z neho von.

Matka Gemma podľa vlastných slov prežila riadnu paniku po tom, keď jej štvorročný syn Matthew oznámil, že malá sestrička sa nevie z vedra nijako dostať von a nedokázala to ani s jej pomocou. Nebola by to však správna mama, keby aj takéto okamihy pohotovo nezachytila na videu aspoň na mobile. O pár rokov sa malá výmyselníčka na tom asi riadne pobaví. Okrem toho, že si vyskúšala aké je to bývať v stiesnených podmienkach, mame mierne pošramotila nervy a otestovala pohotovosť miestnych hasičov, dokázala sa už v takom útlom veku bez cudzej pomoci prepracovať na stránky novín. Minimálne v okolí jej bydliska ju už poznajú asi všetci. Aj takto sa môže zrodiť hviezda...

VIDEO: dailymail.co.uk
Zdroj: metro.co.uk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia