Tomuto bábätku sa na ultrazvuku podaril poriadny kúsok

Tomuto bábätku sa na
Ilustračné foto
2017-02-05 00:44:15 |

Rodičia sa nevedia dočkať, keď na ultrazvuku po prvýkrát zbadajú svoje dieťa. Dcérka mamičky Any Craft však dala o sebe vedieť naozaj rozkošným spôsobom.

Tomu sa hovorí skvelý prvý dojem! Nejedna mamička pozná to mravčenie v žalúdku pred ultrazvukom, keď sme zvedavé na bábätko a tŕpneme, či je všetko v poriadku. Ana Craft z amerického Texasu bola v 20. týždni tehotenstva, keď prišla k lekárovi na ultrazvuk.

Na konci vyšetrenia sa s nimi bábätko rozlúčilo štýlovým pozdravom! Na obrazovke ultrazvuku sa z ničoho nič objavila maličká ruka, ktorá pomaly zovrela prstíky do znaku mieru. Dievčatko, ktorej rodičia Ana a Brian dali meno Karis Olivia, sa tak postarala o svoju naozaj pamätnú prvú fotografiu. Na ultrazvuk sa prišlo pozrieť celé oddelenie a Karis je už teraz najobľúbenejším bábätkom na oddelení.

Ana Craft žije s manželom Brianom v Houstone, štát Texas. Spolu vychovávajú dcérku Claire. „Celý čas som bola presvedčená, že to bude chlapec a neustále som to každému opakovala. Keď sme zistili, že to bude dievčatko, bola som v úplnom šoku. Napokon som si však uvedomila, že priniesť do našej malej rodiny dievčatko, bude ešte väčšie dobrodružstvo. Karis Olivia Craft, nevieme sa dočkať, keď ťa v máji konečne stretneme!“ píše Ana na svojom blogu. 

Prečítajte si tiež:

ŠOK: Bábätko sa na ultrazvuku búchalo do hlavy

Rozkošné: Bábätko si počas ultrazvuku v maternici zatlieskalo

 

Fotogaléria


Foto: Instagram
Zdroj: st, http://www.lovingclairefully.com/

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia