Krásna dcéra Dary Rolins oslavuje 16 rokov: Slová, ktoré precítia všetky MILUJÚCE mamy!

Dara Rolins
Dara Rolins
Zdroj: Instagram/dararolins_vermi
2024-03-26 07:00:00 |

Kedy tak vyrástla? Otázka, ktorú si položia určite všetci, ktorí si spomínajú na časy, keď speváčka Dara Rolins nosila dcérku Lauru ešte len pod srdcom. Vtedy dokonca porotcovala v tretej sérii speváckej šou Slovensko hľadá SuperStar. Nuž a krásna Lola má dnes neuveriteľných 16 rokov!

Každý rodič v deň narodenín svojej ratolesti pookreje a nostalgicky spomína na chvíľu, keď prichádzala na svet. Taktiež bilancuje uplynulé roky a premieta si v hlave, ako jeho dieťa rástie a mení sa mu pred očami.

Inak na tom nie je ani obľúbená speváčka Dara Rolins, ktorá svoje emócie “vyliala” na Instagram. ,,Dnes podvečer som pred 16 rokmi priviedla na svet Lolu. Malý zázrak. Resp. veľký! Povedala by som, jeden z najväčších:). A od tej chvíle už nikdy nič nebolo ako pred tým. Môj život sa vďaka nej začal uberať cestou, na ktorej mi robí už roky tú najlepšiu spoločnosť,” začala svoj dojímavý príspevok československá diva. Dara sa stala mamou presne 25. marca, keď vtedajšiemu partnerovi, hudobníkovi Matějovi Homolovi porodila v Prahe dcérku Lauru. 

Blondínka priznala, že napriek tomu, že dookola spieva "Lola, ďaleko mi neuleť", pociťuje, že sa jej mladá tínedžerka každý rok viac a viac vzďaľuje. ,,Aj keď je stále moja a máme ten najkrajší vzťah, aký som si len mohla priať, rastie. Dospieva a tá potreba mať ma nablízku celkom prirodzene stráca na intenzite. Myslela som si, že sa s tým postupne naučím žiť, ale na niektoré veci sa zvyká ťažko... A aj keď mi z toho býva často smutno, moja láska k nej ma robí tou najšťastnejšou mamou pod slnkom,” napísala hudobná legenda, ktorej slová precíti každá milujúca mamina.

Dara zverejnila aj niekoľko záberov svojej dcéry, ktorá z roztomilého dievčatka vyrástla v nádhernú slečnu. Na záver poslala oslávenkyni vrúcny odkaz: ,,Loli, som pyšná, že si moja, že si NAŠA, že si presne taká, akú som si ťa vysnila. Máš fantastickú rodinu, ktorá za teba dýcha a bude ti vždy nablízku, pripravená pomôcť a podržať ťa, no matter what. Všetko najlepšie, uži si svoj deň, láska.”


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/dararolins_vermi

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia