Deti majú na plač občas naozaj rozkošné dôvody

Deti majú na plač
Ilustračné foto
Zdroj: Greg Pembroke
2014-06-22 12:01:04 |

Určite sa to stáva aj u vás. Napriek tomu, že váš drobec plače, vám sa chce smiať. Nie, nie je vám smiešny, vtipný je však dôvod, ktorý neutíchajúci plač spustil.

Detský plač je fenomén. Je prvou rečou, ktorou s nami bábätká komunikujú a sprevádza ich dlho, predlho. Drobci rýchlo prídu na to, že pomocou vykrivených ústočiek a prúdu sĺz najlepšie upozornia na strašnú nespravodlivosť, ktorá sa im udiala. A tých nespravodlivých situácií je teda požehnane.

Tatko Greg Pembroke, ktorý si uvedomil, že jeho ratolesti často plačú pre smiešne dôvody, vlani cez sociálnu sieti Tumblr požiadal rodičov, aby pridávali na stránku k jeho fotkám snímky ich plačúcich detí aj s dôvodmi. Netrvalo to dlho a dnes je už na svete aj kniha zostavená z najlepších fotografií plačkov s názvom „Reasons My Kid Is Crying” (Dôvody, pre ktoré moje dieťa plače). Paradoxne, aj keď je o plači, je plná veselých a milých obrázkov. Pozrite si zopár záberov plačúcich detí, ktoré rodičia Gregovi poslali a pridali k nim aj "naozaj vážne" dôvody, ktoré to mali na svedomí.

1. Niekto ju postriekal vodou

2. Posadili sme ho do skutočného hasičského auta

3. Jedlo nechutilo presne tak, ako chcel

4. Vykoľajil sa mu vláčik

5. Povedala som, že v tom dobre vyzerá

6. Nedovolila som mu zobrať metlu do škôlky

7. Chcela som len, aby zapózovali na peknú súrodeneckú fotku

8. Sestra jej dala pusu

9. Povedala som, že po jedle ju budem musieť umyť

10. Dovolila som si kúpať sa vo vani bez neho. Myslela som, že budem relaxovať ...

11. Zistil, že nemá rád trávu

12. A to je on - Greg Pembroke s manželkou a deťmi, ktoré ho inšpirovali k tomu, aby sa zaujímal, pre čo všetko dokážu drobci plakať

 

 

Fotogaléria


Foto: Greg Pembroke
Zdroj: buzzfeed.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia