Vyberte pre dieťatko MENO podľa HOROSKOPU! Tieto sa najviac hodia jednotlivým ZNAMENIAM

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2023-08-09 15:00:00 |

Výber detského mena je jednoznačne proces, ktorý netreba podceniť a uponáhľať. Ak sa neviete rozhodnúť, ako by ste nazvali svoje bábätko, pomoc môžete nájsť aj v astrológii. Sú mená, ktoré sa jednotlivým znameniam zverokruhu hodia viac ako tie ostatné. Viete, ktoré to sú?

Ak poznáte aspoň približne dátum svojho pôrodu, ľahko si môžete zistiť, v akom znamení zverokruhu sa váš poklad narodí. Podľa horoskopu si následne môžete vybrať aj to správne meno pre svojho synčeka či dcérku. 

My sme si na pomoc opäť prizvali umelú inteligenciu ChatGPT, ktorý nám prezradil, aké detské mená sa hodia jednotlivým znameniam zverokruhu. Niektoré sa môžu dokonca opakovať pri viacerých znameniach. Z jeho výberu možno budete prekvapení. 

Baran (21. marec – 20. apríl)

Deti narodené v tomto znamení sú často odvážne a energické. Pre dievčatá môžu byť vhodné mená ako Eliška, Tamara alebo Viktória, zatiaľ čo pre chlapcov môžu byť vhodné mená ako Filip, Lukáš alebo Tomáš.

Býk (21. apríl – 21. máj)

Deti narodené v znamení Býka sú známe svojou stabilitou a vytrvalosťou. Pre dievčatá sa hodia mená ako Hana, Nina alebo Simona a pre chlapcov Daniel, Filip alebo Matúš.

Blíženci (22. máj – 21. jún)

Blíženci sú kreatívni a zvedaví. Dievčatám sa hodia mená ako Amália, Dáša alebo Laura, zatiaľ čo pre chlapcov sú vhodné mená Denis, Erik alebo Peter.

Rak (22. jún – 22. júl)

Deti narodené v znamení Raka sú citlivé a starostlivé. Pre dievčatá sa hodia mená ako Nina, Ema alebo Zora a pre chlapcov mená ako Matúš, Patrik alebo Viktor.

Lev (23. júl – 23. august)

Deti narodené pod týmto znamením sú odvážne a charizmatické. Dievčatám môžete vybrať mená ako Eliška, Klára alebo Rebeka, zatiaľ čo chlapcom sa budú hodiť mená ako Oliver, Samuel alebo Martin.

Panna (24. august – 23. september)

Panny sú praktické a precízne. Pre dievčatá môžu byť vhodné mená ako Júlia, Karin alebo Veronika, a pre chlapcov zase mená ako Lukáš, Richard alebo Šimon.

Váhy (24. september – 23. október)

Deti narodené v znamení Váh sú vyvážené a spravodlivé. Dievčatám sa hodia mená ako Diana, Karolína alebo Silvia, a chlapcom mená ako Filip, Jakub alebo Samuel.

Škorpión (24. október (22. november)

Deti narodené v tomto znamení sú vášnivé a odhodlané. Pre dievčatá sú ideálne mená Daniela, Adriána alebo Natália a pre chlapcov to sú mená Damián, Erik alebo Štefan.

Strelec (23. november – 21. december)

Strelci sú dobrodružní a optimistickí. Pre dievčatá môžu byť vhodné mená ako Eliška, Linda alebo Nina, zatiaľ čo pre chlapcov mená ako Alex, Michal alebo Tomáš.

Kozorožec (22. december – 20. január)

Deti narodené v znamení Kozorožca sú ambiciózne a spoľahlivé. Dievčatám môžete vybrať mená ako Dominika, Eliška alebo Patrícia a chlapcom zase mená ako Viktor, Martin alebo Timotej.

Vodnár (21. január – 19. február)

Vodnári sú originálni a nezávislí. Pre dievčatá môžu byť vhodné mená ako Lenka, Sára alebo Sofia, zatiaľ čo pre chlapcov môžu byť vhodné mená ako Erik, Denis alebo Samuel.

Ryby (20. február – 20. marec)

Deti narodené v znamení Rýb sú empatetické a kreatívne. Pre dievčatá sa hodia mená ako Diana, Nina alebo Táňa a pre chlapcov môžu byť vhodné mená ako Andrej, Matúš alebo Peter.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/Andrea Šípošová
Zdroj: ChatGPT

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia