Slávna speváčka pár dní po pôrode: FOTO len v nohavičkách a SILNÝ ODKAZ!

Jessie J
Jessie J
Zdroj: SITA
2023-06-16 08:00:00 |

Nie je žiadnou novinkou, že s príchodom dieťatka sa život ženy výrazne mení. Určitými premenami prechádza počas tehotenstva i po pôrode aj je telo. Speváčka Jessie J v súvislosti s tým zverejnila silný odkaz, ktorý uteší mnohé novopečené mamičky.

Speváčka Jessie J už zhruba mesiac prežíva tú najväčšiu radosť. Na svet totiž priviedla svoje vytúžené dieťatko. Spoločne s partnerom Chananom mu dali meno Sky a pri pohľade na príspevky, ktoré umelkyňa zverejňuje na svojom profile na sociálnej sieti Instagram, musí byť každému jasné, že sa vďaka synčekovi cíti ako v siedmom nebi. 

 

 

 

Aktuálne zverejnila Jessie J aj fotku, ktorá vznikla 11 dní po pôrode. Pózuje na nej len v nohavičkách a chce prostredníctvom nej dodať silu a odvahu každej žene, ktorú po tehotenstve trápi to, že jej telo nie je práve ideálne. „Toto píšem pre seba a taktiež pre kohokoľvek, kto si to potrebuje prečítať. Tvoje telo bolo deväť mesiacov pre niekoho domovom. Tvoje orgány sa popresúvali a potrebujú sa dostať späť na svoje miesto. Tvoja maternica sa stále pomaly sťahuje. Lomcujú tebou hormóny. Tvoje telo pracuje najťažšie, než kedykoľvek predtým. Si vyčerpaná, ale je to magické. Vyrástol z teba človek,” napísala k príspevku slávna speváčka. 

Tmavovláska zároveň zdôraznila, že je nevyhnutné dopriať svojmu telu a mysli oddych, byť k sebe dobrá a nezabúdať na oddych. „Ignoruj všetky tie šepoty o tom, ako ľudia hovoria, že by si mala alebo nemala v určitý čas vyzerať. Je to tvoja cesta, tvoj čas a tvoje telo. Si jedinečná,” dodala umelkyňa.  
 

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia