6-ročné dievčatko šokuje zjavom: Na bruchu má brutálny "pekáč buchiet"!

Kynlee Heiman
Kynlee Heiman
Zdroj: Instagram/ Kynlee Heiman
2023-04-02 13:00:00 |

Výrazný mejkap, súťaže krásy a drina v posilňovni... Tým je naplnený život len 6-ročného dievčatka menom Kynlee Heiman, ktorej matka čelí drsnej kritike. Rozkošná ryšavka má totiž telo ako kulturistka.

Život 6-ročnej Američanky menom Kynlee Heiman je úplne iný, než v prípade jej rovesníkov. Za sebou má totiž účasť na mnohých súťažiach krásy, venuje sa modelingu a v posilňovni máva poriadne tvrdé tréningy. Výsledkom je vymakané brucho hodné profesionálnej kulturistky.   

Usmievavé dievčatko má vlastný profil na sociálnej sieti Instagram, kde má 218-tisíc followerov. S nimi sa pravidelne delí aj o momentky, ktoré hádam každému vyrazia dych. 

 

 

Pod príspevkami nechýbajú kritické komentáre, v ktorých užívatelia jej rodičov vôbec nešetria. „Toto pre detské telo určite nie je dobré. To ju nemôžete nechať žiť život dieťaťa,” znejú vybrané z nich. Mnohí neskrývajú obavy, že toto môže mať vplyv na jej telesný vývoj. Viacerí sa tiež zamýšľajú nad tým, čo takáto forma prezentácie robí s psychikou malého dievčatka.  


Autor: © Zoznam/zuz

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia