BIZARNÉ? 6 mesiacov netušila, že je TEHOTNÁ, mala dve injekcie antikoncepcie

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2023-02-27 10:17:00 |

Mnohí sa jej pýtali, ako je možné si tak dlho nevšimnúť príznaky tehotenstva. Miley, ktorej sa toto stalo, to objasnila nasledovne. (Aktualizované 4.5 o 11:06)

Táto žena žijúca v zahraničí prezradila nečakanú situáciu, ktorá sa jej v živote vyskytla. Poznamenala, že nevedela, že bola tehotná a ,,užila" dve injekcie antikoncepcie, pričom o túto informáciu sa podelila na jej TikToku. Povedala, že to, že čaká dieťatko, nevedela šesť mesiacov, uvádza The Sun.

Podotkla, že mnoho ľudí sa jej vypytovalo na to, ako je to možné, že si to tak dlho nevšimla. Dávali jej otázky ohľadom toho, či nepociťovala nejaké kontrakcie a podobne. Zároveň Miley spomenula, že si presne nespomína žeby niečo také ucítila, ale údajne si ich všimla neskôr, keď zistila, že je tehotná. 

@myleyjay Replying to @elva1240 answering some questions about how i didn’t know i was pregnant #storytime ♬ original sound - myley j 💖

Skôr by to prirovnala k tomu, že ucítila nejaké škvŕkanie v bruchu, ako keď človek vypije bublinkovú malinovnku. Podotkla, že aj tak našťastie jej dieťatko bolo zdravé, napriek tomu, že o ňom nevedela a chodila si užiť pobyt vo výrivke, či na iné miesta, ako je napríklad solárium a neobávala sa podotknúť, že i strava nebola úplne ukážková. Podotkla, že počas toho, ako bola tehotná a nevedela o tom, si dopriala aj veľa kofeínu. Dodala, že našťastie nemusela riešiť či si nedopriala príliš veľa alkoholu alebo či neohrozila zdravie dieťatka fajčením cigariet, keďže nepije alkohol ani nefajčí.

Zároveň poznamenala, že jej nebolo tak často zle, ako sa to pri tehotenstve stáva. Dodala, že si spomína len na jeden prípad aj to si myslela, že je to spôsobené pokrmom, ktorý zjedla.

 

Na TikToku prostredníctvom iného videa Myley poznamenala, prečo neriešila, že jej neprichádzala menštruácia. Dodala, že keď si ,,zobrala" injekcie s antikoncepciou, tak  ju jednoducho nemala a myslela si, že je to zapríčinené tým. Pod jej spomínaným videom, kde objasňovala, že nevedela, že je tehotná pribudlo mnoho komentárov. Jedna komentujúca dodala v komentároch nasledovné: ,,Keď počujem tieto príbehy, bojím sa, keď cítim plynové bubliny, pretože sa mi to veľmi podobá na ranné kopnutia, aj keď VIEM, že nie som tehotná," poznamenala. Iná komentujúca sa k tejto situácii ohľadom tehotenstva Myley vyjadrila, že vie najmenej o troch ženách, ktoré netušili, že sú tehotné. 

 

 

 

 

 

 

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia