Tieto znamenia zverokruhu poznačili ich minulé partnerské vzťahy

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2022-11-05 08:30:00 |

Ach, tá láska. Na začiatku je väčšinou všetko také krásne, no keď príde rozchod, niektorých ľudí to zasiahne viac ako iných..

Niektorí ľudia sa po rozchode tvária, akoby sa ich to vôbec netýkalo a úplne normálne sa v živote pohnú ďalej. No, sú aj takí, pre ktorých to, až také jednoduché nie je. Majú problém vyrovnať sa s ich predošlými partnerskými vzťahmi. Pozrite sa na niekoľko znamení zverokruhu, ktoré majú obtiažnosť prekonať svoje minulé vzťahy, vyrovnať sa s tým a ísť bez problémov ďalej, uvádza timesofindia-indiatimes.com.

Ryby

V súčasnosti ide o znamenie, pre ktoré je veľmi náročné sa zmieriť s tým, že už nie sú s ich bývalým partnerom. Najmä z dôvodu, že stále spomínajú čo spolu prežili. Pripomínajú si to neustále a tým si dokážu zarobiť na skutočne emocionálne problémy, ktoré môžu byť ich zdraviu aj škodlivé. Aj keď už ich minulý vzťah je ukončený, neberú to ako definitívny rozchod. Ak im na bývalom partnerovi záleží, pravdepodobne urobia to, že sa mu pripomenú. A to aj vtedy, keď cítia, že práve Ryby urobili vo vzťahu nejakú chybu, ktorá mohla viesť k rozchodu. Veľmi ťažko znášajú opustenie. Keďže často sa s tým nevedia zmieriť, vracajú sa k bývalému partnerovi v nádeji, že budú s niekým, kto pozná ich silné a slabé stránky.

Lev

Toto znamenie patrí k tým, ktoré je skutočne hrdé. Avšak, hoci títo ľudia môžu pôsobiť, že ich nič nezaujíma, nie je to pravda. V prípade rozchodu je toto znamenie tým, ktoré môže rýchlo upadnúť do depresie. I keď by sa človek narodený v tomto znamení snažil, aby nikto nerozpoznal, že sa trápi, zrejme sa mu to nepodarí. Väčšinou ho prezradí jeho reč tela. Zvyčajne sú rozchodom skutočne emocionálne poznačení, avšak veľmi im pomáha podpora od priateľov.

Rak

Ide o znamenie, ktoré je skutočne veľmi citlivé, no napriek tomu, sa neobáva ukázať, že ako ľudia sú aj vášnivými tvormi. Nevedia sa však len tak rýchlo preniesť cez to, čo sa stalo v ich minulosti. Poväčšine bývajú vernými partnermi a vedia ešte dlho spomínať a milovať svojho bývalého partnera, aj keď im on práve ublížil...

Škorpión

Ľudia, ktorí sú narodení v tomto znamení, sa zvyčajne veľmi vedia radovať zo vzťahu a zároveň tak zdielať so svojím partnerom záväzok a intimitu. Nemajú radi krátke vzťahy, skôr dávaju prednosť takým vzťahom, ktoré by mali potenciál vydržať celý život. Ak sa to však nepodarí, rovnako ako Lev, vedia veľmi rýchlo upadnúť do depresie. To, čo prežívajú, im druhí vedia rýchlo rozpoznať na tvári. Ak sa opäť ocitnú vo vzťahu, tak svojho partnera často kontrolujú, pretože nechcú, aby im niekto opätovne ublížil.

Baran a Býk sú však znameniami, ktoré sa poväčšine veľmi rýchlo dokážu povzniesť sa nad minulý vzťah a jednoducho kráčajú životom ďalej vpred. Medzi týmito znameniami, ďalej nájdeme aj znamenie - Blíženci, Panna a rovnako tiež i Váhy. No, nemožno zabudnúť ani na znamenie, akým je Strelec, Kozorožec a Vodnár.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia