Zistite si, čo o vašej rodine prezrádza priezvisko

Zistite si, čo o
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2022-07-15 18:00:00 |

Ako ovplyvnilo vašu osobnosť rodné priezvisko a čo hovorí o vašej rodine? Dôležitý je totiž nielen dátum narodenia, ale aj vibrácie mena a priezviska

Pre niekoho je to skôr zábava alebo krátenie si dlhej chvíle, niekto horoskopom a rôznym výpočtom takmer bezvýhradne verí. Kým niekto dá dieťaťu meno podľa toho, aké sa mu páči, ďalší si vypočíta, či plánované meno „sedí“ s priezviskom a prinesie jeho nositeľovi šťastie. Nech je tak či tak, dátum narodenia, deň, konštelácia hviezd v danej chvíli, ale možno naozaj aj meno a priezvisko istým spôsobom náš život ovplyvňujú.

Pozrite sa, čo o vašej rodine hovorí numerologický výpočet vášho priezviska. Ak máte priezviská dve či viac, každé má svoje číslo. Ženy, ktoré prevzali manželove priezvisko, by si mali prečítať aj charakteristiku vyplývajúcu z čísla pôvodného priezviska, lebo aj to má na jej súčasnú rodinu vplyv.

Ako číslo priezviska vypočítate?

Ak máte priezvisko napríklad Zeman(ová), tak zrátajte čísla prislúchajúce k jednotlivýcm písmenkám priezviska 8+5+4+1+5=23. Potrebujeme získať jednociferné číslo a tak zrátame 2+3=5. Vašim číslom je 5.

Nech sa páči, zistite, čo vašu rodinu charakterizuje. Pri viacerých priezviskách vypočítajte číslo pre každé zvlášť a zhodnoťte či na vás charakteristiky naozaj sedia.

 

Číslo 1

Energia, odvaha a tvrdá práca. Presne toto charakterizuje vaše priezvisko. Patríte k rodinám, ktoré sa neboja riskovať. Dokážete si zorganizovať čas a nezľaknete sa žiadnej výzvy.

 

Číslo 2

Lojalita, skromnosť a úprimnosť sú tými vlastnosťami, ktoré sú typické pre vaše priezvisko. Stojíte nohami pevne na zemi. Patríte k tým rodinám, ktoré majú silný zmysel pre spravodlivosť a súcit s ostatnými. Vaše rodinné väzby sú veľmi silné a neradi medzi seba púšťate nových ľudí. Budúce nevesty a zaťovia si zo začiatku užijú svoje... Pozor, aby ste ich svoju uzavretosťou neodradili.

 

Číslo 3

Diskusia, počúvanie iných, záujem o ich názory a vysoká miera tolerancie charakterizuje priezvisko, ktoré vám patrí. Život beriete s ľahkosťou, niekedy až príliš a to sa vám môže vypomstiť. Nie vždy sa dá zo všetkého s úsmevom „vykecať“. Číslo vášho priezviska hovorí, že ste bystrí ľudia obdarení prirodzenou inteligenciou. Medzi rodinnými príslušníkmi nájdete určite viac extrovertov, ktorí sa radi predvádzajú, než zakríknutých introvertov.

 

Číslo 4

Na najvyššom piedestáli u vás je osobná dôstojnosť a zodpovednosť. Aj pre to vás okolie prirodzene rešpektuje.  Vo vašej rodine panuje pevný rád, ktorého sa všetci členovia držia. I keď v detstve je to otravné, ako človek dospieva, automaticky takéto správanie preberá. Najskôr povinnosti a rodinné záležitosti, až potom zábava.

 

Číslo 5

Zbieranie dobrodružstiev a spoznávanie nových krajín. To ste vy. Ochutnáte každé exotické jedlo, vyskúšate každú atrakciu, počúvate tradičnú hudbu vzdialených krajín... Ak nemáte dosť peňazí alebo času na to, aby ste za dobrodružstvami cestovali, sledujete ich aspoň na obrazovke televízora. Rutina a rád je niečo, čo neznášate a vyhýbate sa tomu. Zaujíma vás úplne všetko a tak ste často zaraďovaní medzi tých, ktorí s radosťou zbierajú nielen nové dobrodružstvá, ale aj klebety a šíria ich ďalej.

 

Číslo 6

Pokoj a vecnosť. Toto je najvýraznejšia charakteristika vašej rodiny cez číslo priezviska. Hádzanie tanierov či krik, ktorý počujú aj susedia, to nie je nič pre vás. Neexistuje nič, čo by sa podľa vás nedalo vyriešiť bezkonfliktne. Každý člen rodiny vie, čo je jeho úlohou, všetko máte zorganizované a to vo vás vyvoláva pocit pohody.

Číslo 7

Originalita a svojský štýl, to je vaša rodina. Nezávislí voľnomyšlienkari so svojskými názormi a svojským štýlom. Vždy ste iní ako ostatní v okolí. To, do čoho sú ostatní zbláznení, vy ignorujete. Hlavne nezapadnúť do davu a nestať sa „ovcou“ je heslom vašej rodiny. Robíte všetko pre to, aby si aj ostatní všimli, že ste originálni. V skutočnosti je to často veľmi ťažké, no vďaka stabilnej osobnosti a inteligencii okážete vždy vymyslieť niečo, čím prekvapíte.

 

Číslo 8

Perfekcionisti. Táto charakteristika vám sedí najviac. Vždy musíte byť s výsledkom spokojní na 100 percent a kým to tak nie je, od rozrobenej veci neodídete. Ku všetkému  pristupujete s maximálnou zodpovednosťou. Vaše snahy o „spontánnosť“ sú celkom vtipné a našťastie vám vďaka vžitej vnútornej organizovanosti obvykle nevyjdú. Výhodou vášho perfekcionizmu je to, že dotiahnete vždy všetko do konca. Občas ostatným leziete na nervy, lebo prirodzene vyžadujete dokonalé výsledky aj od nich.

 

Číslo 9

Priezvisko vašej rodiny hovorí, že do všetkého sa ponoríte hlboko a naplno. Milujete čítanie kníh a pred množstvom slov uprednostňujete činy. Vo všetkom, do čoho sa pustíte, chcete byť najlepšími a dáte do toho všetko. Energiu nemíňate na nepodstatné veci, ale keď vám o niečo ide, meníte sa na zdroj nekonečnej energie.

 

 

Fotogaléria

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia