Hrôza: Dievčatko doslova zaživa zožrali VŠI

Hrôza: Dievčatko doslova zaživa
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2022-06-15 13:30:00 |

Hrôzostrašný pohľad na mŕtve 9-ročné dievčatko s „obrovským množstvom vší vo vlasoch“ čakal arizonských záchranárov po privolaní do jedného domu v Tuscone.

Podľa súdnych dokumentov, ktoré získala KOLD-TV, po príchode záchranárov už nebolo dieťaťu možné pomôcť. Jeho matku Sandru Kraykovichovú (38) a babku Elizabeth Kraykovichovú (64) obvinili z vraždy prvého stupňa, lebo obidve dlhšie vedeli, že potrebuje urgentne prvú pomoc. Vyplýva to z esemesiek, ktoré našli v ich mobiloch. Sandra svojmu priateľovi niekoľko dní pred dcérinou smrťou písala, že ju treba odviezť do nemocnice, no odmietla to urobiť ona. Jasné to bolo aj babke, ktorá dievčatko aj so súrodencami varovala, kým bola ich mama mimo domu a niekoľkokrát povedala, že zavolá záchranku, lebo dieťa môže zomrieť. Ani jedna však nič neurobila. Dôvodom boli zavšivené vlasy dievčaťa, za ktoré sa  hanbili. „Nemôže ísť na pohotovosť s takýmito vlasmi,“ napísala babka v jednej správe Sandre.

Ako informuje dailystar.co.uk, Sandra polícii povedala, že jej dcéra trpela anémiou a bola chorá približne od 15. marca s príznakmi vrátane horúčky, bolestí hlavy, ťažkostí s dýchaním, bolesti hrdla a problémov s udržaním rovnováhy. Podľa pitvy dievčatko zomrelo na anémiu spojenú s infekciou spôsobenou všami. Jeden zo starších súrodencov údajne políii povedal, že matka sa pokúšala vší u dcérky zbaviť pomocou ústnej vody.

Sandra pred políciou priznala, že jej nedbanlivosť viedla k smrti jej najmladšieho dieťaťa. Ako povedala, „ak by vyhľadala lekársku starostlivosť, (jej dcéra) by pravdepodobne ešte žila“, uvádza sa vo vyhlásení.

Obidve ženy, Sandra aj Elizabeth,  boli zatknuté a pôvodne obvinené zo zločinu zneužívania detí v súvislosti so zaobchádzaním so súrodencami mŕtveho dievčatka vo veku 11 a 13 rokov. Obidve deti boli tiež výrazne zavšivené. Neskôr, po prešetrení situácie, bolo ich obvinenie prekvalifikované na vraždu prvého stupňa. Predpokladá sa, že ostatné deti boli zverené do starostlivosti iných členov rodiny a ženy sú za mrežami.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia