Reaguje vaše dieťa na všetko príliš emocionálne? Môžu za to hviezdy!

Reaguje vaše dieťa na
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2022-04-02 16:00:00 |

Niektorí ľudia reagujú emocionálnejšie ako ostatní. Dôvodom môže byť dátum, v ktorom sa narodili. Kým dospelí dokážu svoje emócie viac regulovať, deti ich dávajú najavo výraznejšie.

Má vaše dieťa tendenciu ľahko sa rozplakať, keď čo i len trochu zvýšite hlas? Reaguje precitlivelo, býva často vystrašené a úzkostlivé? Neznesie reči o tom, ako niekto niekomu ubližuje? Ak ste odpovedali ÁNO, dôvodom môže byť znamenie zverokruhu, v ktorom sa narodilo. Astrológia umožňuje celkom ľahko pochopiť aspekty nášho života, ktoré je inak dosť ťažké identifikovať. Toto je zoznam znamení, ktoré sú emotívnejšie ako ostatné. Sedí to?

Baran

Barani sa môžu zdať veľmi zúriví a silní, ale pod tvrdým zovňajškom sa skrýva veľmi citlivý a emocionálny človek. Barani majú tendenciu prudko reagovať a vyzerá to tak, že milujú hádky. Pôsobia veľmi svojhlavo a navonok neradi ukazujú slzy, no verte, že neraz sa zavrú do izby, kde ticho plačú a snažia sa vyrovnať so sklamaniami.

Rak

Raci patria k najemotívnejším a najcitlivejším znameniam spomedzi všetkých. Pocity a emócie považujú za veľkú hodnotu. A tak si dávajú veľký pozor na to, aby ich slová a činy nikoho nezranili. Sami sú však ľahko zraniteľní, ale bolesť im neprekáža, pretože ju považujú za súčasť svojho rastu.

Vodnár

Sú to introvertní a často veľmi plachí ľudia. Iným sa neotvárajú ľahko. Dávajú si načas, pretože sa boja zrady. Pre svoju silnú emocionalitu sa nedokážu s úplnou ľahkosťou zrade postaviť. Stačí čo i len malá kritika a vyplačú rieky sĺz.

Ryby

Neboja sa cítiť. Ryby sú výnimočne emočné vyspelé a dokážu najintenzívnejšie zo všetkých znamení prežiť tie najsladšie, ale aj najbolestivejšie emócie života. V určitých situáciách sú síce zraniteľné, ale na rozdiel napríklad od Vodnárov si so všetkým poradia.

Fotogaléria

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia