Milujem každý centimeter jej tela, napísal manžel kyprej moderátorky

Milujem každý centimeter jej
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram
2022-02-23 10:00:00 |

Hviezda americkej televíznej stanice HGTV Egypt Sherrodová má plné zuby hlúpych poznámok na svoje telo. Po tom, ako vo veku 42 rokov porodila najmladšiu dcérku, sa jej krivky zmenili.

Egypt privítala svoju najmladšiu dcéru Harper vo februári 2019. Dvojnásobná mama netoleruje zahanbujúce komentáre, ktoré od pôrodu dostáva na sociálnych sieťach. Zdôrazňuje, že rodila po štyridsiatke a za svoje zmenené telo sa nehanbí.

„Bodyshaming je niečo, čo by sme nikdy nemali robiť, najmä keď netušíš, o čom hovoríš," napísala Egypt. „Keď máte dieťa nad 40 rokov, je to iné. Nevrátite sa späť. Najmä preto, že som nemohla dojčiť, pretože mi lekári museli vyťahovať vodu z pľúc. Takže ÁNO, ťahám za sebou kontinent. A je to, čo to je... Vyrovnajte sa s tým!“ napísala na margo kritiky jej veľkého zadku. Objasnila aj ďalšie fámy o svojom tele, keď napísala, že „nedostala implantáty" a v skutočnosti si dala prsia zmenšiť. „Ale po Harper tie prekliate veci opäť narástli," pokračovala.

V komentároch ju mnohí podporili, no najdojímavejšie zareagoval jej manžel Mike Jackson, ktorý zhrnul svoje myšlienky o hanobení tela.

„Už nikdy nebudem odpovedať ľuďom, pretože nikdy nevenujem pozornosť negatívnym nezmyslom," napísal.

„... 1 moja žena mala vždy zdravú zadnú časť

2. Nie, nijako na tom nepracovala

3. Na tom, čo hovoria iní ľudia, nezáleží

4. Áno, milujem každý centimeter, obvod, sklon atď. (jej telo)

5. Je super sexi

6. Pýtať sa, či niekto s prirodzeným telom niečo pre to urobil, je podľa mňa kompliment, pretože sa vám páči to, čo vidíte!"

Egypt a Mike majú spolu dve deti: desaťročnú Kendall a trojročnú Harper. Vychovávajú tiež dcéru Simone z Mikeovho predchádzajúceho vzťahu.

Koncom decembra minulého roka sa Egypt zamyslela nad tým, ako sa jej rodina rozrástla a napísala o rovnováhe materstva so zvyškom svojho života. „Verte mi, že viesť môj realitný biznis, televíznu kariéru a rodinu spôsobom, pri ktorom sa napĺňajú moje rodinné a kariérne ciele, bol žonglérsky čin,“ skonštatovala. Spomenula si na roky, keď mala pocit, že najdôležitejšia je práca, ale nakoniec zistila, že jej v konečnom dôsledku chýba „láska alebo naplnenie doma“.

„Vtedy som si uvedomila, že to nemôže byť všetko, a musela som zvážiť svoje priority,“ vysvetlila. „Mať rodinu bolo určite jednou z nich. Držte sa mamy!! Naozaj môžete mať všetko, ale bude to neustála rekalibrácia priorít. Možno budete musieť na chvíľu ponechať niekoľko pracovných príležitostí, ale budú tu, keď budete opäť pripravené. Zatiaľ buďte pri malých rodinných chvíľach aj pri tých veľkých,“ dodala.


Autor: © Zoznam/az

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia