„Obyčajná“ mama Meghan Markle opäť cvičí pilates

„Obyčajná“ mama Meghan Markle
Ilustračné foto
Zdroj: profimedia.sk
2020-01-22 14:30:29 |

Civilný život v Kanade si po mesiacoch formálnych akcií v britskom kráľovstve evidentne užíva. Nestará sa iba o synčeka Archieho, ale maká aj na sebe.

Ako manželka princa Harryho musela Meghan po jeho boku plniť viaceré kráľovské povinnosti, zúčastňovať sa na oficiálnych podujatiach a dávať si veľký pozor na to, čo si oblečenie. Členovia kráľovskej rodiny sú odjakživa pre ľudí zaujímaví a tak nečudo, že každý ich krok je ostro sledovaný. Rebel Harry musel tiež neraz na koberčeku pred kráľovnou vysvetľovať rôzne prešľapy. Tomu je však teraz, keď sa s Meghan rozhodli vzdať kráľovských povinností, do istej miery koniec a môžu žiť slobodnejšie.

V súčasnosti sa rodina nachádza v Kanade, kde chcú začať nový život. Kým Meghan s Archiem tu sú už niekoľko mesiacov, Harry ich musel na čas opustiť a vrátiť sa do Británie, kde oficiálne rokoval o ich budúcnosti v kráľovskej rodine. V utorok sa však za nimi opäť vrátil, tentokrát ako bežný cestujúci. Doteraz nie je všetko úplne doriešené, ani kráľovský protokol nemá jasno napríklad v tom, ako budú po novom oslovovaní. To je však pre mladú rodinku to najmenej a tešia sa najmä z toho, že sa mi podarilo vymaniť sa spod prísneho kráľovského protokolu.

Po tom, ako paparazzi nafotili Meghan s Archiem a ich dvomi psami na vychádzke po parku Hoth Hill vo Vancouveri (foto nájdete TU), spustila sa vlna kritiky na spôsob, ako synčeka držala v nosiči. Vojvodkyni však neschádzal úsmev z tváre, z ktorej možno čítať veľkú spokojnosť. T

Rodinka si konečne užíva relatívnu slobodu, na ktorú bola Meghan pred vzťahom s Harrym zvyknutá. Pre kráľovského syna od malička vedenému k plneniu si povinností vyplývajúcich z toho, do akej rodiny sa narodil, ide o celkom nový život. Zdá sa však, že  zatiaľ je to preňho viac ako príjemné.

Meghan pilates jednoducho miluje

Meghan si v krajine, v ktorej pred vydajom s princom žila, užíva všetko naplno. Okrem pestúnky pre Archieho využíva aj pomoc mamy Dorie a stretáva sa s kamarátkami. Získaný čas venuje nielen výberu nového domu, ale aj sebe. Vojvodkyňa sa po pôrode vrhla opäť na pilates, ktorému sa venovala už aj pred tým, než sa jej podarilo dať dokopy s princom a neodpustila si ho ani v tehotenstve. A čo by to už bola za manželku princa, keby nemala súkromnú inštruktorku. Tou je jej výborná kamarátka Heather Dorak, s ktorou cvičila roky a stali sa z nich aj blízke duše.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Heather Dorak (@heatherdorak),

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Heather Dorak (@heatherdorak),

Fotografi Meghan zachytili pri šoférovaní so spokojným výrazom na tvári, keď si ju išla vyzdvihnúť na medzinárodné letisko vo Victorii. 

Heather žije s rodinou v Kalifornii, kde vlastní šesť pilatesových centier. Je mamou dvoch detí a s Meghan sa poznajú viac ako 15 rokov. Bola aj na jej kráľovskej svadbe.

Zaujímavosťou je, že boli tehotné v tom istom čase, Heather porodila svojho mladšieho syna vo februári, Meghan rodila v apríli. Fanúšikovia bývalej herečky a jej manžela, princa Harryho, s napätím čakajú, či po sťahovaní do Kanady neprídu aj s ďalšou novinkou,  a to takou, že Archie bude mať bračeka alebo sestričku. Zatiaľ to tak nevyzerá, no ako pripomínajú, Meghan veľa času nemá a tak by sa mali poponáhľať.

Fotogaléria


Foto: profimedia.sk
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia