Pippa prezradila, k čomu vedie synčeka Arthura, no nedarí sa jej

Pippa prezradila, k čomu
Ilustračné foto
Zdroj: profimedia.sk
2019-07-02 00:30:38 |

Sestra vojvodkyne Kate, Pippa Middleton, vášnivo cvičí jogu. Venovala sa jej aj počas celého tehotenstva a snaží sa, aby jej čaru prepadol i jej 8-mesačný syn.

Malý Arthur má síce iba 8 mesiacov a mamina ho stále vozí v kočíku, no už ho zoznamuje s jogou. Bráva ho so sebou na hodiny, ale priznala, že nie je taký horlivý, aby sa naučil správne pohyby, ako by sa to jeho fittnes milujúej mame páčilo. „Arthur trávi  väčšinu času tým, že sa snaží uniknúť z mojej podložky, žuť penové bloky a pasie koníky na brušku,“ povedala podľa denníka The Daily Mail.

Športovo založená a vždy štýlová Pippa Arthura vodí už od štyroch mesiacov na hodiny plávania pre bábätká. „Plávanie je jednou z našich obľúbených aktivít. Pomáha mu k zdravšiemu spánku a zlepšuje trávenie. Vodné aktivity sú skvelou formou cvičenia, ktoré môžete robiť so svojím dieťaťom,“ napísala v apríli vo svojom časopise Waitrose.

Pippa s manželom Jamesom Matthewsom privítali svojho prvého syna 15. októbra 2018. Arthur je bratrancom troch detí Williama a Kate, ich najmladší Louis je od neho starší len o pol roka. Pippa a Kate sú si veľmi blízke, preto deti trávia veľmi často čas spoločne.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kensington Palace (@kensingtonroyal),

Či do partie zapadne aj Archie, ktorého priviedla na svet pred mesiacom Meghan Markle, manželka Williamovho brata, princa Harryho, je otázne. Špekuluje sa, že švagriné si veľmi nesadli a panuje medzi nimi dusno.

Kým o tom, ako sa udržiavali v tehotenstve Kate a Meghan, sa toho veľa nevie, Pippa je zdravám životným štýlom známa. Aj s bruškom sa aktívne venovala baletom inšpirovanému cvičeniu, ktoré spája tanec, posilňovanie a pilates, tzv. barrecore. Všetky tri dámy sa však vemi rýchlo po pôrodoch dostali do pôvodnej formy a sú z  nich veľmi príťažlié mamy, ktoré sú inšpiráciou pre mnohé ženy po celom svete. 

Prečítajte si tiež:

Maminy, s týmto trikom sa vám podarí schudnúť skôr

Vyskúšajte horúce peklo, Bikram jogu: Toto sú jej benefity

profimedia.sk
Autor: © Zoznam/hj
Zdroj: hellomagazine.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia