Princovi Charlesovi blahoželali aj princovia Louis a Archie

Princovi Charlesovi blahoželali aj
Ilustračné foto
Zdroj: Foto: Instagram
2019-11-15 15:00:30 |

Princ Charles oslávil vo štvrtok 71. narodeniny počas cesty po Indii. Synovia sa rozhodli zagratulovať mu prostredníctvom rozkošných fotiek.

I keď ich netrávil so svojou rodinou, narodeniny mal princ Charles viac ako parádne. Dojali ho nielen školáci v Bombaji, ktorí mu zaspievali pieseň Happy Birthday a mali preňho pripravené aj darčeky, ale aj synovia. Tí ho prekvapili tým, že obaja zverejnili na instagramových účtoch fotky s blahoželaním.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Clarence House (@clarencehouse),

Na profile princa Williama a jeho manželky Kate sa objavila fotka Kate v náručí s najmladším potomkom, princom Louisom, ktorého Charles drží za ruky.  Pod fotku pripojili formálny text: „Želáme všetko najlepšie princovi z Walesu.“ Pripojili aj dve ďalšie fotky – na jednej je  princ Charles s Williamom a na druhej sú pri otcovi obaja synovia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kensington Palace (@kensingtonroyal),

Blahoželanie princa Harryho a jeho manželky Meghan je trochu osobnejšie. Na počesť Charlesových narodenín sa rozhodli tiež zverejniť fotku. Možno na nej vidieť Harryho s otcom Charlesom a synčekom Archiem: „Blahoželáme Jeho kráľovskej výsosti, princovi z Walesu! Pá dedo.“ Tento dodatok sa líši od formálneho pozdravu Williama a Kate, vyzerá emotívnejšie a osobnejšie.

Obidve priania boli zverejnené takmer súčasne. Harryho a Meghanin pozdrav však „olakjovalo“ o viac ako 250 000 fanúšikov viac. Aj to potvrdzuje fakt, že Harry a Meghan, ktorí sa nesnažia o dokonalosť tak ako William a Kate, sú aj napriek viacerým prešľapom ľuďom sympatickejší.

Na virutálny pozdrav nezabudla ani mama princa Charlesa, kráľovná Alžbeta II. Na jej instagramovom profile sa pri tejto príležitosti objavili dve fotky – na jednej je princ v škótskom kilte a na druhej ako malý chlapec v náručí svojho otca, princa Filipa. V pozadí sa na nich pozerá kráľovná.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa The Royal Family (@theroyalfamily),

 

Prečítajte si tiež:

Stane sa z polročného Archieho už onedlho starší braček?

Sedem krokov ako môžete učiť dieťa sebauvedomeniu

 


Foto: Instagram
Autor: © Zoznam/hj
Zdroj: t-online.de

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia