Harry a Meghan budú mať vraj dievčatko

Harry a Meghan budú
Ilustračné foto
Zdroj: foto: sita.sk/AP
2019-04-08 12:30:08 |

Meghan Markle a princ Harry pohlavie dieťaťa pred svetom taja. Výborná kamarátka bývalej herečky, tenisová hviezda Serena Williamsová, ho však asi nechtiac prezradila...

Podľa protokolu pohlavie očakávaného dieťaťa prezradiť nemožno a tak všetci na kráľovskom dvore mlčia. O tom, že by Meghan mohla priviesť na svet dievčatko, sa špekuluje už dlhšie. Totiž aj párty pred pôrodom, tzv. baby shower, na ktorú odletela do New Yorku, a nechýbala na nej spomínaná Serena či Amal Clooney,  sa niesla prevažne v ružovej farbe.

No a teraz Serena v rozhovore pre E! News hovorila o blízkej priateľke, ktoré onedlho porodí. „Moja kamarátka je teraz tehotná a hovorí: ‚Moje dieťa bude robiť to a ono‘. A ja sa na ňu len pozriem a poviem: ‚Nie, ona to robiť nebude“. Práve táto veta, v ktorej nebola Meghan ani raz spomenutá, je vraj dôkazom toho, že vojvodkyňa nosí pod srdcom dievčatko. K tomu, že by mohlo ísť naozaj o Meghan, zvádza aj to, že tenistka hovorila v rozhovore o ich vzťahu a o tom, že jej trochu radí, keďže sama pred rokom priviedla na svet svoju dcérku.

Samozrejme, že väčšine ľudí môže byť úplne jedno, či to bude chlapec alebo dievčatko, no napríklad tí, ktorí stávkujú, čakajú na každú informáciu z kráľovského dvora a Serena im úžasne pomohla. Ak teda hovorila o Meghan...

Budúci rodičia sa na príchod prvého potomka poctivo pripravujú. Okrem toho, že Meghan absolvuje všetky možné predpôrodné kurzy, majú zabezpečenú pôrodnicu, stihli sa presťahovať z Kensingtonského paláca v Londýne do Windsoru, už majú jasno aj to, že ich potomok nebude mať dovolené tráviť veľa času pri elektronike. V súčasnosti princovi Harrymu prekáža najmä populárna hra Fortnite, ktorú by najradšej zakázal. „Táto hra by nemala byť vôbec povolená. Kde sú nejaké benefity toho, prečo ju mať doma? Bola vytvorená iba preto, aby boli deti závislé na čo najdlhšom sedení pred počítačom. Je to nezodpovedné,“ vyhlásil pred pár dňami na stretnutí s odborníkmi na duševné zdravie z YMCA v Londýne. S najväčšou pravdepodobnosťou ho inšpiruje výchova detí jeho brata Williama, ktoré tiež nemajú elektroniku dovolenú. Venujú sa tancu, dokonca aj 5-ročný George navštevuje balet a najnovšie ich plánujú dať do skautingu.

Jednou z noviniek mediálne známeho páru, v ktorom v súčasnosti hrá prím jednoznačne Meghan nielen preto, lebo je tehotná, ale aj pre napäté vzťahy so švagrinou, vojvodkyňou Kate, je založenie instagramového účtu. I keď Harry nemá sociálne siete príliš v láske, jeho manželka zvyknutá donedávna na iný život, ku ktorému takáto prezentácia patrila, by zrejme bez nich neprežila.

A treba uznať, že išlo o skvelý nápad. Ich spoločný účet získal za menej než 6 hodín po spustení milión sledovateľov, čo je svetový rekord. Podľa agentúry AFP o tom informovala Guinnessova kniha rekordov. Účet má názov „sussexroyal“ a prvým príspevkom bol monogram ich mien. Postupne pribúdajú ďalšie, momentálne je ich deväť a sledovateľov 4,3 milióna.

Prečítajte si tiež:

Materská dovolenka vojvodkyne Meghan začína

Vojvodkyňa Meghan sa pripravuje na prirodzený pôrod

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/hj

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia