Materská dovolenka vojvodkyne Meghan začína

Materská dovolenka vojvodkyne Meghan
Ilustračné foto
Zdroj: foto: sita.sk/AP
2019-03-15 00:35:28 |

Vojvodkyňu zo Sussexu nečakajú už pred narodením bábätka žiadne oficiálne záväzky. Zúčastní sa ešte na niekoľkých súkromných stretnutiach.

Pred časom Meghan (37) povedala, že na materskú dovolenku pôjde mesiac pred narodením potomka. Potvrdzujú sa tak informácie, že prvé dieťa princa Harryho a Meghan príde na svet niekedy v polovici apríla.

Naposledy sa vojvodkyňa zo Sussexu tento týždeň v pondelok ukázala na dni Spoločenstva národov vo Westminsterskom opátstve, kde sa stretla aj so švagrovou, vojvodkyňou Kate. To bola posledná oficiálna akcia, ktorú mala Harryho manželka pred pôrodom naplánovanú v kalendári.

Napriek tomu absolvovala aj ďalšie dva „výlety“. Najprv sa aj v spoločnosti manžela Harryho stretla v Kanadskom dome s mladými Kanaďanmi žijúcimi v Londýne a vo Veľkej Británii. Pokračovala účasťou na prehliadke špičkových dizajnérov, kde sa predviedla v outfitoch z dielne Victorie Beckham.

Pohlavie očakávaného potomka Harryho a Meghan známe nie je, no vojvodkyňa sa vyjadrila, že svoje dieťa chce vychovávať moderne. Ak sa jej narodí dievča, plánuje mu vštepovať myšlienky feminizmu a emancipácie. Je teda veľmi pravdepodobné, že na rozdiel od švagrovcov, ktorý vychovávajú deti v duchu britských kráľovských tradícií, pôjde skôr o pokrokovú výchovu. 

I keď sa hovorilo, že Meghan chce rodiť v Amerike, momentálne to tak nevyzerá. Chystá sa na prirodzený pôrod, absolvuje stretnutia s odborníkmi, cvičí a vraj si najala aj dulu, ktorá ju bude pri príchode dieťatka na svet sprevádzať. Ak sa to potvrdí, stane sa tak prvou členkou kráľovskej rodiny, ktorá využije služby duly.

Posledný mesiac tehotenstva je pre budúcu mamu vždy náročný. Veľké brucho spôsobuje bolesti chrbta, neraz sa pridružia opuchnuté končatiny a spánku tiež nie je veľa. Meghan sa krásne zaguľatila a tak potrebuje tiež dostatok oddychu. Treba povedať, že stále vyzerá nádherne a je ozdobou každej spoločnosti aj v poslednom trimestri. Na kráse jej tehotenstvo vôbec neubralo.

Prečítajte si tiež:

Vychovajte z detí slušných ľudí: Týchto chýb sa vyvarujte

Muž otehotnel a porodil: Ako je to možné?

Fotogaléria

foro: sita.sk/AP
Autor: © Zoznam/hj

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia