Súkromné lietadlo, kabelka Gucci, stylista - tak si žije dcéra Beyoncé

Súkromné lietadlo, kabelka Gucci,
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram
2018-02-03 12:30:36 |

Vlastné Disneyho kráľovstvo v záhrade či Barbie posiata diamantami, to je len zlomok z toho, čo šesťročná Blue Ivy Carter vlastní.

Blue Ivy sa narodila 7. januára pred šiestimi rokmi v New Yorku. Vďaka rodičom, ktorými sú Beyoncé (36) a raper Jay-Z (48), od prvého nádychu žije kráľovským životom. Veď sa hovorí, že ide o najbohatší pár svetového šoubiznisu.

Kým dievčatá vo veku Blue Ivy môžu porovnávať svoj šatník nanajvýš so šatníkom sesternice či kamarátky, jej modely sa vyrovnajú modelom slávnej mamy. Veď napríklad vlani pri odovzdávaní cien MTV sa predviedla v luxusných šatách z dielne módnej značky pre deti Mischka Aoki v hodnote 10 950 dolárov! Na hlave jej nechýbala korunka od Lorraine Schwartz a tenisky od obľúbeného dizajnéra jej mamy Giuseppe Zanottiho.

Po tom, ako sa malá dáma s vyberanými spôsobmi ukázala prednedávnom na odovzdávaní cien Grammy, stala sa opäť hviezdou internetu. Oblečená od hlavy po päty v bielom s výrazným plysovaním na dlhom saku a vyčesanými vlasmi pôsobila síce ako keby mala 30 rokov a z dievčenskej rozkošnosti toho veľa neukázala, známych rodičov však hrdo reprezentovala. Dokonca ona bola tou, kto ich upozorňoval, kedy treba tlieskať. Keď Camila Cabello uviedla kapelu U2, tlieskali podľa nej príliš nahlas, preto ich hneď uzemnila.

Dáma, ktorá v šiestich rokoch nosí topánky na podpätkoch, dovolenkuje na súkromnej jachte v prepočte za 58 miliónov eur plaviacej sa po najdrahších dovolenkových destináciách, si to predsa môže dovoliť. Úplnou samozrejmosťou je pre ňu aj cestovanie súkromným lietadlom Bombardier Challenger 850, za ktoré utratil jej ocinko Jay-Z tiež nejaké ti milióny. Dvojičky Sir a Rumi, ktoré Beyoncé priviedla na svet v lete, sú ešte príliš malé a tak si pozornosť užíva najmä malá lady.   

A samozrejme, malá princezná potrebuje viacero bydlísk. Svoj čas preto rozdeľuje medzi 5 rozľahlých nehnuteľností v Los Angeles, New Yorku, Hamptonse a na Miami. Napríklad vila v prímorskom letovisku Hamptons nachádzajúcom sa na východnom konci Long Islandu, stála v prepočte takmer 20 miliónov, sídlo v Bel Air ich vyšlo až na vyše 97 miliónov eur! Osem spální, 11 kúpeľní a garáž na 15 áut nie je lacný špás. Na druhej strane, keďže pár sa vie obracať, možno si od nich prenajať luxusný plážový dom v Malibu so štyrmi bazénmi a protiprúdom v prepočte za takmer 310 000 eur mesačne.

 

Príspevok, ktorý zdieľa @jay_bey.carter,

Aj darčeky sa u nich trochu odlišujú od tých bežných. Rodinka rada trávi čas na súkromnom ostrove za vyše 190 miliónov eur, ktorý Beyoncé dostala od manžela k 29-tym narodeninám.

Obyčajnú kabelku by Blue Ivy do rúk nechytila. Jej najobľúbenejšou značkou je Gucci, ale má kúsky aj od iných návrhárov. Ako bábätko sa vozila v kočíku v prepočte za takmer 20-tisíc eur a medzi hračkami dominuje Barbie posiata diamantami za takmer 57-tisíc eur. Na štvrté narodeniny je rodičia dali v záhrade vyrobiť Disneyho kráľovstvo so všetkými princeznami a dokonca má aj svojho vlastného arabského žrebca.

 

 

Príspevok, ktorý zdieľa @jay_bey.carter,

Medzi najbližšími kamarátmi Blue Ivy sú deti „z tej istej spoločenskej vrstvy“, zahadzovať sa s obyčajnými smrteľníkmi je pod jej úroveň. Jej výbornou kamarátkou je Apple, dcéra Chrisa Martina a Gwyneth Paltrowovej a dokonca sa vlani v máji zúčastnila na oslave jej 13-tych narodenín spojenej s pyžamovou párty. 

Prečítajte si tiež:

Tieto hračky vás rozosmejú: Dizajnéri sa na nich riadne vybúrili

Vlastnosti detí podľa znamenia: Aké sú?

Fotogaléria


Foto: Instagram/Beyoncé, profimedia.sk
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia