Majú v tom jasno: Kate jasne naznačila pohlavie bábätka

Majú v tom jasno:
Ilustračné foto
Zdroj: foto: sita.sk/AP
2018-01-24 00:01:30 |

Fanúšikovia sympatickej vojvodkyne, ktorá porodí v apríli tretie bábätko, si všímajú aj tie najmenšie detaily. A vraj im je jasné, či Kate čaká dievčatko alebo chlapčeka.

Posledné vystúpenia britskej vojvodkyne Kate sú podľa jej obdivovateľov viac než veľavravné. Manželka princa Williama si totiž oblieka tie isté kúsky, ktoré vyťahovala zo skrine v čase, keď čakala dcérku Charlotte. Práve tým podľa nich dáva najavo, že pod srdcom nosí opäť dievčatko.  

Jasné to fanúšikom bolo už po nedávnej návšteve urodzeného páru v meste Coventry nachádzajúceho sa asi hodinu jazdy od Londýna. Kate sa v tamojšej katedrále ukázala vo výraznom ružovom kabáte, ktorý sme na nej mohli vidieť niekoľkokrát počas tehotenstva s Charlotte.

O tom, že by sa možno rozhodla pre ružový kabát z iného dôvodu, je podľa obdivovateľov Kate zbytočné diskutovať. Nedá sa však vylúčiť, že Kate ružovú farbu zvolila preto, lebo členovia tamojšieho chrámového speváckeho zboru nosia pri príležitosti vzácnych návštev ružové rúcha. 

Ružový kabátik Kate podľa všetkého zbožňuje. Keď čakala Charlotte, obliekla si ho pri viacerých príležitostiach, častejšie ako iné kúsky.

(9. december 2014, Kate počas oficiálnej návštevy v New Yorku už čakala Charlotte)

(27. marec 2015 - Kate v 7. mesiaci tehotenstva ide na návštevu do štúdia XLP, ktoré sa zaoberá charitou.)

Včera pri návšteve Roe Green Junior School v Kingsbury na severozápade Londýna, kde spustila bezplatnú webovú stránku Mentally Healthy Schools, zrecyklovala zase vojvodkyňa modrý kabát značky Sportmax, ktorý si po prvýkrát obliekla počas tehotenstva s Charlotte v roku 2015.

(Kate počas návštevy v škole sršala dobrou náladou)

Niet divu, že sa rozhodla ho opäť prevetrať. Okrem toho, že má nádherný odtieň, aj vďaka klasickému strihu sa v ňom cíti príjemne i so zväčšujúcim sa bruškom. To, či dáva výberom oblečenia naozaj najavo pohlavie dieťatka, ktoré rastie v jej maternici, zistíme až v apríli.

(Módni stylisti milujú štýl Kate, málokedy urobí prešľap a vyzerá výborne aj v tehotenstve.)

Vojvodkyňa Kate je prívrženkyňou recyklácie oblečenia. Médiá si už neraz všimli, že napriek svojmu postaveniu a možnostiam sa neobáva dať na seba ten istý kúsok aj viackrát. Tiež nemá problém kúpiť si konfekciu. Aj vďaka tomu patrí k veľmi obľúbeným „celebritám“ a zbožňujú ju milióny ľudí po celom svete. 

Prečítajte si tiež:

Toto sú trendy rodičovstva na rok 2018

Mesiac narodenia: Ako ovplyvňuje to, čím sa človek stane

Fotogaléria


Foto: sita.sk/AP
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia