Na túto svadbu ľudia nezabudnú!

Na túto svadbu ľudia
Zdroj: youtube.com
2016-03-09 13:30:10 |

Poznáte ten pocit, že úplne strašne chcete niečo vyskúšať a neviete odolať? To asi tesne pred skokom do nevestinej bohato nariasenej vlečky na svadobných šatách cítil jej štvorročný synovec Rhys...

Pre Tanyu Malone a Marka Monaghana bola minulá sobota špeciálna. Po mesiacoch randenia si povedali spoločné ÁNO. Obrad vďaka malému šibalovi určite zostane v mysliach aj svadobčanom, ktorí sa perfektne zabavili. Opäť sa raz potvrdilo, že najlepšie príbehy píše sám život. Toto by veru nevymyslel ani ten najlepší animátor.

Niekoľkosekundové veselé video zachytáva veľký okamih, keď nevesta Tanya v sprievode otca vstupuje do kostola a uličkou chce prejsť k svojmu vyvolenému Markovi. V tej chvíli jej však na bohato nariasenú snehobielu vlečku svadobných šiat „naskočí“ Rhys, ktorý si pravdepodobne pomyslel, že bude zábavné takto sa povoziť. Možno predpokladal, že si to nikto nevšimne. Snáď mal aspoň čisté topánky, ktorými v kaskádach tkaniny pristál. Neveste spôsobil mierny šok, no našťastie jedna svadobčanka rýchle pomohla beťárovi „vymotať sa“ zo šiat a obrad mohol pokračovať podľa scenára.

Ak chodíte na svadby častejšie, postupne sa vám začnú zlievať a po rokoch si len ťažko spomínate na detaily. Svadobčanom, ktorý videli Rhysov skok, bude vždy stačiť pripomenúť tento moment a určite sa im tento obrad v mysli vybaví.

 

Mohlo by vás tiež zaujať:

Levíča si urobilo z dieťaťa živú hračku

Ako si udržať dobré manželstvo

 

Fotogaléria


Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia