ŠIALENÉ: Chlapča vypadlo počas jazdy z auta

ŠIALENÉ: Chlapča vypadlo počas
Ilustračné foto
Zdroj: youtube.com
2016-03-04 13:30:10 |

V Číne sa môže stať naozaj všetko. Aj to, že z auta vypadne dieťa, nič sa mu nestane a začne sa motať v strede cesty preplnenej autami. Veľmi nepríjemný pohľad...

Dvojročné chlapča vypadlo z auta v čínskom meste Suzhou (Su-čou). Na svedomí to má jeho dedko, ktorý ho nepripútal. To nie je v Číne  nič nezvyčajné, používanie autosedačiek je tu skôr výnimočné. Aj preto prichádza na cestách o život veľmi veľa detí.


PRE RODIČOV: Dieťa v bunde do autosedačky nepatrí!


Batoľa z videa malo šťastie, že dedko nešiel práve rýchlo. Stalo sa to vtedy, keď išiel odbočovať a v aute za nimi sedeli všímaví ľudia, ktorí rýchlo zareagovali. Práve oni zachytili incident náhodou aj na kameru.

Po tom, ako chlapček vypadol cez zadné dvere na cestu, sa rýchlo pozbieral a snažil sa dobehnúť dedka na aute. Ten si nič nevšimol a pokračoval v jazde. Nešťastné dieťa zostalo bezradne stáť. Ak by ho jeden z vodičov nenaložil k sebe a neodviezol k príbuzným, je viac ako pravdepodobné, že by skončil pod kolesami niektorého z ďalších áut.

Ako je možné, že dieťa vypadlo? Dedko neskôr vysvetlil, že v ten deň mal nehodu, pri ktorej sa pokazili dvere na kufri a nešli poriadne zatvoriť. Samozrejme, dvojročné dieťa si ešte nebezpečenstvo neuvedomuje a tak sa ako obvykle počas cesty v aute hralo tak, že prechádzalo zo zadného sedadla do kufra. Nešlo o žiadnu novú situáciu, ktorú by si dedko nejako výnimočne všímal, preto nepostrehol ani to, že vnuk mu vypadol. Tento raz mal šťastie v nešťastí, no nie vždy to dopadne takto dobre.

Prečítajte si tiež:

Táto fotka je varovaním pre rodičov

Labky na volant a ideme: Psík vozí batoľa na aute

 


Foto: youtube.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia