Priateľku Romana Atwooda raz trafí: Jeho vtipy sú naozaj kruté

Priateľku Romana Atwooda raz
Ilustračné foto
Zdroj: youtube.com
2015-10-17 00:30:16 |

Nie je otec ako otec. Roman síce svoju rodinu miluje, no život bez svojských žartíkov si predstaviť nedokáže. Jeho partnerka Brittney to má naozaj ťažké.

Aj keď  Roman Atwood nepatrí k žiadnym svetovým celebritám, na YouTube je dosť známy a možno aj vy si na neho spomeniete... Je to ten chlapík, ktorý vlani pre jeden z viacerých krutých žartíkov skončil s kopancom v rozkroku od priateľky Brittney. Roman sa totiž tváril, že ich synček Kane sa mu vyšmykol z náručia a cez zábradlie preletel z prvého poschodia na prízemie. Brittney na šprint, ktorým takmer doslova zletela po schodoch dolu, určite nikdy nezabudne.


Prekvapenie: Na mamu "zaútočili" plastové guličky


Tentokrát Roman vymyslel na Brittney ďalšiu šialenosť, ktorou ju až tak veľmi nepobavil.  Po dohode s malým Kaneom mamu vystrašia pri vození sa na štvorkolke tak, že sa jej podlamujú kolená. Zatiaľ čo Brittney ide zobrať niečo z auta, Roman zloží synčeka zo štvorkolky a na jeho miesto posadí pripravenú figurínu jeho veľkosti a v rovnakom oblečení. Keď sa Brittney vracia od auta a blíži sa k štvorkolke, tá sa vďaka nenápadnému diaľkovému ovládaniu v rukách Romana rozbehne a po skoku po pár sekundách exploduje. Video končí pohľadom na rozrušenú Brittney, ktorá beží ako o život na miesto explózie. Po tom, ako ju Roman zastaví a prezradí jej, že išlo iba o žartík, schytá, ako už obvykle, kopanec do rozkroku a vystíska sa so svojim malým miláčikom Kanem, ktorý za rodičmi dobehol tiež. Tak sa zdá, že Brittney pri jej vtipných chlapcoch čaká ešte naozaj pestrý život...


Foto: youtube.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia