"Ľúbim ťa," povedalo trojmesačné bábätko otcovi

Ilustračné foto
Zdroj: youtube.com
2015-08-21 00:30:08 |

Od trojmesačného drobčeka by nikto neočakával, že dokáže rozprávať. Malý Ben je však iný frajer a ocko si od neho vypočul vyznanie lásky. Veď pozrite...

Tento úžasný videoklip ukazuje drobného trojmesačného Bena, ktorý po prvýkrát otcovi povie: „Ľúbim ťa.“ Je to naozaj dojímavý moment, ktorý sa podarilo jeho mame náhodou zachytiť. Stalo sa to vtedy, keď sa novopečený tatino so svojim drobčekom maznal a predvádzal rôzne zvuky, ktorými mu dával najavo, ako veľmi ho ľúbi. Po tom, ako niekoľkokrát povedal: „Ľúbim ťa“, bábätko po pár sekundách toto slovné spojenie celkom zreteľne zopakovalo. Tí, ktorí majú doma takéhoto špuntíka, veľmi dobre vedia, že to nie je bežná situácia a na podobné vyznania si počkajú o nejaký ten mesiac dlhšie.

Nečudo, že Ben sa stal miláčikom mnohých, ktorí si rozkošné video pozreli. „Toto je môj chlapec. Som na teba pyšná zlatíčko,“ komentuje túto dojímavú chvíľu hrdá mamička. Rovnako pyšný je aj otec, ktorému drobček nádherné slová adresoval. Nevadí, že malý Ben netuší, čo povedal, v srdciach rodičov to určite zostane ako nezabudnuteľný okamžik. 

 

 

 

 

http://www.mirror.co.uk/news/world-news/watch-three-month-old-baby-6147956

foto youtube.com
Zdroj: mirror.co.uk, az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia