Inšpirujte sa účesmi z rúk šikovných otcov

Inšpirujte sa účesmi z
Ilustračné foto
Zdroj: Greg Wickherst
2015-04-10 09:30:05 |

Počuli ste už od Gregovi Wickherstovi? Tento ocko, ktorý sám vychováva 3-ročnú Izzy, si kvôli nej urobil kadernícky kurz, aby ju mohol parádiť.

Greg s dcérkou Izzy sú dnes už internetovými celebritami a mnohí otcovia sa na neho obracajú s prosbami o radu nielen pri vytváraní účesov pre svoje dcéry, ale aj s rôznymi inými problémami.

(Greg s Izzy)

Hovorí, že získanú popularitu vníma ako príležitosť hovoriť o každodennom živote a pomáhať ostatným. To, že vzťah otca s dcérou má veľký význam pre jej budúci život, je dávno známe. Psychológovia pripomínajú, že aj také maličkosti, akou je napríklad obyčajné robenie účesu oteckom, môže mať na formovanie osobnosti dievčaťa veľký vplyv.

Greg na svojej internetovej stránke dokonca vyhlásil súťaž pre otcov o najlepší účes. Nedúfal veľmi, že sa nejakí prihlásia, no nakoniec zostal prekvapený, koľkí sa zapojili. Pozrite, čo všetko dokážu šikovní tatinovia vytvoriť. Ak to ten váš doteraz neskúsil, je najvyšší čas zveriť mu do ruky hrebeň. Možno ho inšpiruje niektorý z účesov na fotkách.

1. miesto: Phillippe Morgese

 

2. miesto: David Venn

 

3. miesto: Keenan Farrington

 

4. miesto: David Engle

 

5.miesto: Cary Sandra Molyneux

 

Prečítajte si tiež:

Celebritní tatinovia, ktorí "stoja" za to

Päť mýtov o otcovstve: Zbúrajte ich!

Ashton Kutcher sa nezdá: Stal sa majstrom v prebaľovaní

Fotogaléria


Foto: Greg Wickherst
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia