Známu herečku nafotili v uliciach: Pretŕčala tam holé tehotenské bruško!

Vanessa Hudgens
Vanessa Hudgens
Zdroj: SITA
2024-03-29 07:00:00 |

Priberá a má z toho radosť! 35-ročná herečka Vanessa Hudgens sa v týchto dňoch pripravuje na najkrajšiu rolu svojho života. Už čoskoro sa totiž po prvýkrát stane mamičkou. Nedávno ju paparazzi nafotili v uliciach, kde hrdo predvádzala svoje oblé bruško.

Keď sa Vanessa Hudgens objavila na tohtoročných Oscaroch, spôsobila tam obrovský rozruch. Nie však výberom šiat, ale tým, že je tehotná. Verejnosť totiž nemala ani len tušenia, že pod srdcom nosí svoje prvé dieťatko. 

 

V uplynulých dňoch na ňu v uliciach natrafil bulvárny fotograf, ktorý si ju s nadšením fotil. Spoločnosť jej robil manžel - americký hráč bejzbalu Cole Tucker, ktorému Vanessa povedala svoje "áno" v decembri minulého roka. 

 

Pri pohľade na bruško herečky je zrejme, že pôrod sa každým dňom blíži. Hudgens svoje tehotenstvo príliš nekomentovala. Nie je preto známe, kedy by dieťatko malo prísť na svet, ani či to bude chlapček alebo dievčatko. 

Okrem Vanessy je momentálne v radostnom očakávaní aj jej kolegyňa z High School Musical - Ashley Tisdale, či herečka Lea Michele, známa zo seriálu Glee. 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia