Žena známeho Slováka je INŠPIRÁCIOU: Po 3 deťoch vyzerá úžasne... Toto je jej recept!

Tomi Kid Kovács s
Tomi Kid Kovács s manželkou
Zdroj: Instagram/ dominikakidkovacsofficial
2024-03-28 07:00:00 |

Zbaviť sa popôrodných kilogramoch nie je vôbec jednoduché! Svoje vie o tom hádam každá mamička, ktorá by rada mala rovnakú figúru ako pred deťmi. Výnimkou nie sú ani známe tváre. Manželka slovenského boxera Tomiho Kida Kovácsa sa so svetom podelila o svoj recept na úspech.

Úspešná kariéra nie je to jediné, čím sa môže Tomi Kid Kovács pochváliť. Je tiež milujúcim 5-násobným otcom. Z predošlého vzťahu má už veľké deti - syna Tomáša a dcéru Kláru. Jeho aktuálna manželka Dominika mu porodila troch synov - Kristiána, Dávida a Markusa. 

 

 

Najmladší synček prišiel na svet v januári minulého roka. Nuž, a Dominika, ktorá vždy vyznávala zdravý prístup k životu, dlho nelenila a hneď, keď to bolo možné začala pracovať na svojej premene. V týchto dňoch sa pochválila výsledkom. 

Na sociálnej sieti Instagram porovnala zábery z minulého roka s tými aktuálnymi. „Som späť po roku,” okomentovala príspevok trojnásobná mamina a zároveň prezradila, ako tento úspech dosiahla. „Cieľ + trpezlivosť + disciplína,” znie jasná odpoveď od Dominiky. 

Fanúšičky Tomiho ženy sa v komentároch netaja tým, že im je obrovskou inšpiráciou. Napokon, Dominika sa bežne delí aj o tipy na zdravé pochúťky, či zaujímavé cviky. 

 

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia