MAGICKÁ 2. svadba herečky z Mamy na prenájom: Zo seriálovej Lucie bola OKÚZĽUJÚCA nevesta!

Monika Horváthová
Monika Horváthová
Zdroj: Instagram/mamanaprenajom.markiza
2024-03-25 15:00:00 |

Jedna svadba nestačí! To si povedali herečka Monika Horváthová, po novom už Szabó, s partnerom Dominikom, ktorí si svoju veľkú udalosť užili rovno dvakrát.

Predstaviteľka Lucie Tomanovej v seriáli Mama na prenájom sa v minulosti zmienila, že s partnerom Dominikom plánujú svadbu v marci 2024 vo Vysokých Tatrách. Všetci tak ostali prekvapení, keď sa dvojica začiatkom tohto roku ukázala ako nevesta a ženích.

Monika vtedy pri čarovných záberoch z obradnej sály a istého bratislavského podniku všetko objasnila.

,,Mal to byť len civilný obrad, “povinná jazda” - prvý krok k tej veľkej svadbe, ktorá nás čaká v marci. Podpíšeme papiere a ide sa domov. Ale prišlo uvedomenie... Pre nás je to predsa veľký krok! Pre nás, pre naše deti, našu rodinu… Pre babičky, ktoré s nami nevycestujú v marci do Tatier. A tak sme z tejto “povinnej jazdy” spravili neodmysliteľnú súčasť toho, čo vo výsledku spečatí našu lásku, našu rodinu... Oslávili sme to s našimi najbližšími a bolo to magické,” napísala obľúbená herečka k svadobným snímkam.

Teraz majú novomanželia za sebou aj druhú svadbu, ktorá sa už ale nezaobišla bez veľkej hostiny a poriadnej zábavy. Na slávnostnom dni, samozrejme, nechýbali ani dcérky zaľúbencov, a to 5-ročná Melánia, ktorú má herečka s bývalým partnerom Matejom Marušinom, a 3-ročná Emília, ktorej otecko je práve Dominik. Okrem iných bola medzi hosťami i známa influencerka Silvia Kucherenko. Málokto možno vie, že jej mamina tvorí pár s Dominikovým otcom.

Hviezda Mamy na prenájom sa už na Instagrame stihla podeliť o niekoľko momentiek a treba uznať, že bola skutočne nádherná!

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/mon.szabo

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia