OHROMENÁ Pocisková: Ako je možné, že TOTO ZVLÁDA Anička Rakovská pri 2 MALÝCH deťoch?

Nela Pocisková a Anička
Nela Pocisková a Anička Jakab Rakovská
Zdroj: Instagram/pociskova.nela, anic.jakab.rakovska
2024-04-02 11:00:00 |

9. sériu Let's Dance obohacuje svojím tancom aj skvelá herečka a zároveň dvojnásobná mamina Anička Jakab Rakovská. Tá si v šou vedie skutočne výborne a veľkú poklonu si vyslúžila i od kolegyne a kamarátky Nely Pociskovej.

Uplynulú nedeľu sa stala špeciálnou porotkyňou Let's Dance herečka, speváčka a muzikálová hviezda Nela Pocisková, ktorá si po 14-tich rokoch pripomenula, aké je to úžasné byť súčasťou tak veľkolepej a nablýskanej šou. Obľúbená umelkyňa bola totiž v úlohe súťažiacej ešte ako maturantka. V poriadne náročnom období však titul víťazky skončil práve v jej rukách.

Nelka vo svojich hodnoteniach nešetrila slovami chvály, ktoré pokračovali aj v stredu v relácii Teleráno, kde zavítala ako hosť. Najväčší hold vzdala herečke Aničke Jakab Rakovskej. Tá si totiž na tvrdé tréningy odbieha od 3-ročnej Agnes a 2-ročného Ondreja.

,,To je jeden obrovský talent,” skonštatovala Pocisková, ktorá pred Let's Dance netušila, že je Anička až tak tanečne zdatná. Následne nadviazala na materstvo. ,,Ja som sa jej v zákulisí pýtala, že ty aj žiješ? A ona, že vieš čo, tak tento týždeň som trošku ako nežila lebo, ako sme mali všelijaké virózy, v noci sme veľmi nespali,” citovala manželku herca Roba Jakaba jej kamarátka. 

,Ja si toto obdobie… Ja si to neviem predstaviť. Ako toto dáva pri dvoch malých deťoch, to je akože…,” nenachádzala slová Nela, taktiež mamina dvoch ratolestí. Nuž a určite nie je jedinou, ktorá obdivuje Aničkinu superschopnosť skombinovať Let's Dance so staroslivosťou o drobcov.

 


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: TV Markíza/Teleráno

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia