Nechce vaše bábätko spávať? Vyskúšajte spev...

Nechce vaše bábätko spávať?
Ilustračné foto
Zdroj: Thinkstostock.cz
2014-12-30 08:55:11 |

Ročná dcérka Kimberley Henderson má pomerne sofistikovaný sluch. Zaspí iba pri piesňach Whitney Houston alebo Mariah Carey v podaní mamy. Stojí za to, vypočuť si ju.

Počas jednej bezsennej noci, keď opäť nevedelo spať, spustila Kimberley cover verziu hitu Whitney Houston How will I know od britského hudobníka Sama Smitha. Po chvíli si všimla, že drobec sladko zaspal. Video zachytávajúce tieto sladké chvíle, ktoré vložila na YouTube a Facebook, sa stalo cez noc senzáciou. Len na Facebooku si ho pozrelo 20 miliónov ľudí.

Treba uznať, že mamina Kimberley má naozaj nádherný hlas. je veľmi pravdepodobné, že nezostane len pri spievaní pre dcérku a je možné, že ešte o nej budeme počuť. Fanúšikom na sociálnej sieti totiž prezradila, že už onedlho príde s „veľkými novinkami“. Cosmoplitan.com špekuluje, že môže ísť o dohodu s nejakým hudobným vydavateľstvom, lebo jej výkon si určite všimli aj ľudia od fachu. Jedného vereného poslucháča má istého už teraz – dcérku, ktorá už pravidelne zaspáva v jej náručí pri počúvaní obľúbených piesní. 

 


Foto: thinkstock.com
Zdroj: youtube.com, az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia