Výnimočný festival pre všetkých a pre každého – Majáles Smižany!

Výnimočný festival pre všetkých
Obecné kultúrne centrum, Deň rodiny 2023
Zdroj: Obecné kultúrne centrum, Deň rodiny 2023
2023-12-10 21:00:00 |

V dňoch 17. a 18. mája 2024 sa v obci Smižany uskutoční nezabudnuteľný hudobný festival, ktorý nadväzuje na úspech podujatia Deň rodiny Smižany s novým názvom Majáles Smižany. Ešte lepší, ešte rodinnejší, ešte krajší a ešte výnimočnejší. Aj tento rok prichádza s bohatým programom pre celé rodiny, ktorý zabezpečí nezabudnuteľný zážitok pre všetkých návštevníkov.

Vstupenky na Predpredaj.sk

Hlavnými hviezdami tohto ročníka sú renomovaní umelci, ktorí prinášajú rozmanitý hudobný zážitok. Medzi vystupujúcimi sa objavia obľúbení interpreti. Svoju účasť nám zatiaľ potvrtili: Kali, Miro Jaroš, Strokoviani, Peter Bič Project, René Rendy a Cico band a ďalší, ktorí svojimi energickými vystúpeniami prídu rozvíriť atmosféru a poskytnú návštevníkom neopakovateľný hudobný zážitok. Ďalšie mená budeme zverejňovať postupne.

Vstupenky na Predpredaj.sk

Organizátori Majálesu Smižany s hrdosťou oznamujú, že v súčasnej ponuke sú dostupné limitované vstupenky za špeciálnu cenu 9 eur na oba dni festivalu. Táto jedinečná ponuka poskytuje návštevníkom príležitosť zažiť dva dni neustálej hudby, zábavy a radosti za mimoriadne výhodnú cenu.

Festival Majáles Smižany sa stáva tradičným podujatím, kde sa stretáva mladá generácia, rodiny a milovníci hudby, aby si spoločne užili príjemné chvíle a vytvorili nezabudnuteľné spomienky. Okrem hudobného programu sa návštevníci môžu tešiť aj na rôzne sprievodné aktivity, stánky s občerstvením, obrovskú detskú zónu, či nafukovacie atrakcie pre všetky generácie.

Vstupenky na Predpredaj.sk

Tešíme sa na vás na Majálese Smižany 2024!

Fotogaléria


Zdroj: Tlačová správa

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia